Σητεία – Νίκος Τρουλινός – Συλλυπητήρια για το θάνατο του βιοκαλλιεργητή

Στην Έδρα της Εταιρείας με την επωνυμία «Βιοκαλλιεργητές Σητείας Α.Ε.» και τον διακριτικό τίτλο «BIO-SITIA SA» χθες Πέμπτη 30 Ιουλίου στη 1 μ.μ. μετά από πρόσκληση του Προέδρου του Αρχιμανδρίτη Αμβρόσιου (κατά κόσμο Ιωάννη) Σκαρβέλη συνήλθε εκτάκτως σε συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο, μετά την είδηση του θανάτου του Βιοκαλλιεργητή, Μετόχου και μέλους του Δ.Σ. της Εταιρείας, Νικόλαου Τρουλινού και αποφασίζει τα ακόλουθα:

– Να εκπροσωπήσει ο Ηγούμενος της Ι. Μονής Τοπλού και Πρόεδρος Δ.Σ. Αρχιμανδρίτης Αμβρόσιος Σκαρβέλης την Εταιρεία και τους εργαζόμενους στην Εξόδιο Ακολουθία, που θα τελεστεί στον Ι.Ν. Αγίου Ιωάννη στο Ηράκλειο Κρήτης.

– Να προσφερθεί ποσό στη μνήμη του Νικόλαου Τρουλινού: α. στον Ι.Ν. Αγίου Ιωάννη Ηρακλείου, β. στον Ι.Ν. Αγίας Τριάδος Παλαικάστρου.

– Σε ένδειξη σεβασμού, ως πρωτοστάτη και ενεργού μέλους της Εταιρείας, κατά την ώρα της ταφής στο Κοιμητήριο Παλαικάστρου, θα διακοπεί κάθε εργασία στην Εταιρεία και θα παραστούν σύσσωμο το Δ.Σ. και οι εργαζόμενοι.

– Η παρούσα απόφαση να δημοσιευτεί στον τοπικό Τύπο και να επιδοθεί στην οικογένεια του μακαριστού εκλιπόντος Νικολάου Τρουλινού.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Αρχιμανδρίτης Αμβρόσιος Σκαρβέλης

Ηγούμενος της Ι. Σταυροπηγιακής Μονής Τοπλού

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – 23χρονη νεκρή σε τροχαίο

Θανατηφόρο τροχαίο στο Ρέθυμνο – 23χρονη έχασε την μάχη Σύμφωνα με πληροφορίες το δίκυκλο που …

Η πιο δυνατή εικόνα από την έκρηξη στη Βηρυτό – Πατέρας κρατά τον νεογέννητο γιο του στα χαλάσματα

Η Κριστάλ είχε μόλις γεννήσει ένα υγιέστατο αγοράκι και μαζί με τον σύζυγό της Τζαντ …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize