Τελευταία Νέα

Σητεία – Να ζητήσουν οι δημότες βοήθεια από το δήμο για την απογραφή

Εξελίσσεται η απογραφή και στην περιοχή του Δήμου Σητείας, «με την καταγραφή ωστόσο κάποιων… αρρυθμιών», όπως σημείωσε ο Δήμαρχος Σητείας Γιώργος Ζερβάκης.

«Τούτο αναδεικνύεται από τις συνεχείς οχλήσεις δημοτών, οι οποίοι δεν έχουν λάβει ακόμα ενημερωτικά δελτία, δεν έχουν απογραφεί, γεγονός που δημιουργεί ανησυχία τόσο στους ίδιους όσο και στο Δήμο.

Είναι σοβαρό ζήτημα αυτό της απογραφής. Θέλουμε να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί όσο το δυνατόν καλύτερα. Είναι σε πρώτη προτεραιότητα αυτή την περίοδο το θέμα για το Δήμο μας. Όπως έχουμε αναφέρει, ζητούμενο για το Δήμο Σητείας είναι να περάσει το φράγμα των 20.000 κατοίκων, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για τις υπηρεσίες του Δήμου και όλους τους δημότες. Η ανταπόδοση θα είναι μεγάλη και τα οφέλη περισσότερα.

Στο πλαίσιο αυτό, εκ νέου τελευταία, ήρθαμε σε επικοινωνία με την ΕΛΣΤΑΤ. Μας είπαν ότι θα ενισχυθεί και το προσωπικό για τις απογραφές. Θέλω να ζητήσω από τους συνδημότες μας, αν δεν έχουν απογραφεί ή θεωρούν ότι δεν έχουν τη δυνατότητα, για όποιο λόγο και θέμα αφορά την διαδικασία, να απευθύνονται στο Δήμο. Υπάρχουν και άνθρωποι του Δήμου που έχουν αναλάβει χρέη απογραφέων, οπότε θα μπορέσουν να τους εξυπηρετήσουν. Το προσωπικό έχει όλη τη διάθεση να βοηθήσει κι επειδή έχει δοθεί και παράταση θεωρώ ότι θα προλάβουμε εντός των χρονικών ορίων να εξυπηρετήσουμε όλους τους συνδημότες μας», εξήγησε ο κ. Ζερβάκης.

Τα τηλέφωνα του Δήμου τα οποία μπορούν να καλούν οι πολίτες για την απογραφή είναι: 2843340541, 2843340531, 2843340514.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς