Τελευταία Νέα

Σητεία – Μία πράξη προσφοράς και αλληλεγγύης στο Παλαίκαστρο

Οι πράξεις συμπαράστασης και αλληλοβοήθειας στον τομέα της υγείας ειδικά στις δύσκολες εποχές που διανύουμε, θα πρέπει να αναδεικνύονται και να επιβραβεύονται ώστε να γνωρίζουν όλοι ποιοι στηρίζουν με τις πράξεις τους αυτό το νευραλγικό τομέα.

Ο Παπαδάκης ο Κώστας ο συντοπίτης μας, παρέδωσε σήμερα για χρήση στο περιφερειακό ιατρείο Παλαικάστρου ιατρικό απαραίτητο εξοπλισμό για τις ανάγκες του ιατρείου. Ένας αυτόματος απινιδωτής τελευταίας τεχνολογίας ένα ωτοσκόπιο και ένα στηθοσκόπιο, ανήκουν πλέον στον εξοπλισμό του ιατρείου. Επίσης ένα μοντέρνο εξεταστικό κρεβάτι και μια συρταριέρα αποθήκευσης υγειονομικού υλικού.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν η πρόεδρος της επιτροπής υγείας του Δήμου αντιδήμαρχος κυρία Πλατανάκη Ελένη, ο πρόεδρος της κοινότητας Παλαικάστρου Χατζηδάκης Νικόλαος, το μέλος του συμβουλίου της κοινότητας Ξυπόλητάκη Μαρία, και φυσικά η γιατρός του ιατρείου Αρετή Παγιάντζα.

Συζητήθηκαν επίσης περαιτέρω ενέργειες που μπορούν να βοηθήσουν στην άμεση πρόληψη – διάγνωση το έργο της γιατρού. Όπως αν υπάρχει η δυνατότητα προμήθειας μικρού αναλυτή ταχείας έκδοσης μικροβιολογικών εξετάσεων. Η συνεργασία θα συνεχιστεί προς όφελος του ιατρείου. Οι παρευρισκόμενοι ευχαρίστησαν θερμά τον Παπαδάκη τον Κώστα για την συνεχή δωρεά στον τομέα της υγείας της περιοχής μας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο cretedoc.org

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησέ μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.