Σητεία – Με ελάχιστο αντίτιμο και με αναβαθμισμένες υπηρεσίες θα λειτουργήσει φέτος το φαράγγι του Ρίχτη

Με στόχο την αναβάθμιση των υπηρεσιών αλλά και την προστασία του το φαράγγι του Ρίχτη θα λειτουργεί πλέον υπο την διαχείριση της δημοτικής επιχείρησης ΜΑΔΕΣ. Με αφορμή την προετοιμασία για την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου η Πρόεδρος της ΜΑΔΕΣ κ. Μαρία Σπανουδάκη, συνοδευόμενη από τον κ Βαγγέλη Περάκη, Συντονιστή Γεωπάρκου Σητείας επιστέφθηκε το φαράγγι του Ρίχτη προκειμένου να  έχει μια εικόνα της σημερινής κατάστασης βάζοντας έτσι ένα χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης επιπλέον παρεμβάσεων.

Με στόχο την αναβάθμιση των υπηρεσιών αλλά και την προστασία του το φαράγγι του Ρίχτη θα λειτουργεί πλέον υπο την διαχείριση της δημοτικής επιχείρησης ΜΑΔΕΣ.

Με αφορμή την προετοιμασία για την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου η Πρόεδρος της ΜΑΔΕΣ κ. Μαρία Σπανουδάκη, συνοδευόμενη από τον κ Βαγγέλη Περάκη, Συντονιστή Γεωπάρκου Σητείας επιστέφθηκε το φαράγγι του Ρίχτη προκειμένου να  έχει μια εικόνα της σημερινής κατάστασης βάζοντας έτσι ένα χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης επιπλέον παρεμβάσεων ώστε το σημείο να έχει την καλύτερη δυνατή εικόνα προσφέροντας αναβαθμισμένες υπηρεσίες και δημιουργώντας τις αναγκαίες προϋποθέσεις για την προστασία του και την ασφάλεια του επισκέπτη.

Με την έναρξη της καλοκαιρινής σεζόν το φαράγγι θα λειτουργεί με ελάχιστο αντίτιμο και με προσωπικό το οποίο θα φροντίζει για την ασφάλεια των επισκεπτών, την καθαριότητα του χώρου και τη γενικότερη ενεχόμενη λειτουργία του.

Άμεσης προτεραιότητας η κάρτα εντοπισμού με την οποία θα εφοδιάζονται κατά την είσοδο τους οι επισκέπτες και αφορά την διαχείριση των επισκεπτών στο Φαράγγι του Ρίχτη και την παροχή βοήθειας. Μια εξαιρετική πρόταση σε συνεργασία με το ΙΤΕ και το Τμήμα Συστημάτων και Δικτύων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς