Τελευταία Νέα

Σητεία – Κώστας Κοκολάκης – “Στοχεύουμε πάντα στο καλύτερο για τα παιδιά των ακαδημιών μας” – Δήλωση προέδρου Νίκης Σητείας

Με στόχο κάθε χρονιά το καλύτερο δυνατό για τα παιδιά των ακαδημιών της ΝΙΚΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ φέτος η ομάδα προχώρησε σε μια σημαντική συνεργασία με τις Ακαδημίες της ΠΑΕ Εργοτέλη.

Κοινός προγραμματισμός φέτος για τις ακαδημίες των δυο κρητικών ομάδων και επειδή όπως λέει ο πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ ο εχθρός του καλού είναι πάντα το καλύτερο, εμπλουτίζεται και ανανεώνεται το προπονητικό τιμ των ακαδημιών.

Με στόχο κάθε χρονιά το καλύτερο δυνατό για τα παιδιά των ακαδημιών της ΝΙΚΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ φέτος η ομάδα προχώρησε σε μια σημαντική συνεργασία με τις Ακαδημίες της ΠΑΕ Εργοτέλη.

Κοινός προγραμματισμος φέτος για τις ακαδημίες των δυο κρητικών ομάδων και επειδή όπως λέει ο πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ ο εχθρός του καλού είναι πάντα το καλύτερο, εμπλουτίζεται και ανανεώνεται το προπονητικό τιμ των ακαδημιών με την καθοδήγηση του Τεχνικού Διευθυντή της ακαδημίας  του ΕΡΓΟΤΕΛΗ κ Κώστα Καλπακίδη.

Η πρώτη σηναντηση πραγματοποιήθηκε μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού για το νέο πλάνο και τους νέους στόχους των ακαδημιών παρουσία του κ Καλπακίδη με επόμενο προγραμματισμένο ραντεβού για την πλήρη ενημέρωση των γονέων λίγο μετά των 15Αυγουστο.

Δείτε επίσης!

Σητεία – Συναυλιακός Ερωτόκριτος του Δημήτρη Μαραμή στα Κορνάρεια

ΚΟΡΝΑΡΕΙΑ 2020 Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικοπολιτιστικής Ανάπτυξης Σητείας (Δ.Ο.Κ.Α.Σ.) Συναυλιακός Ερωτόκριτος του Δημήτρη Μαραμή βασισμένος στο …

Σητεία – 25χρονη μητέρα καταγγέλλει βιασμό από μέλος του πληρώματος πλοίου γραμμής – Συνελήφθη ο ναυτικός – Τι υποστηρίζουν και οι δυο πλευρές

Η δικογραφία για τον βιασμό σε πλοίο της γραμμής από Κρήτη για Σαντορίνη Σκοτεινές πτυχές …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize