Τελευταία Νέα

Σητεία – Η Μίνα Γκάγκα περιηγήθηκε στο σύνολο των κλινικών του νοσοκομείου καθώς και στα ΤΕΠ

Στο Νοσοκομείο Σητείας μετέβη το πρωί του Σαββάτου 19 Μαρτίου, η Αναπλ. Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα, στο πλαίσιο της επίσκεψης της σε νοσηλευτικά ιδρύματα του Νομού και γενικότερα της Κρήτης.

Η κα Γκάγκα περιηγήθηκε στο σύνολο των κλινικών του Νοσοκομείου καθώς και στα ΤΕΠ, συνομιλώντας με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό ενώ ακολούθως έλαβε μέρος σε ευρεία σύσκεψη “κεκλεισμένων των θυρών”.

Η κα Γκάγκα ήταν φειδωλή στις δηλώσεις της – διάρκειας ούτε ενός λεπτού – στα τοπικά ΜΜΕ, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης αναφέροντας για το Νοσοκομείο της Σητείας «είναι ένα πολύ περιποιημένο Νοσοκομείο, με πάρα πολύ σύγχρονο εξοπλισμό, με καλές δομές και ένα ενθουσιώδες προσωπικό, πράγμα που με κάνει πραγματικά πολύ χαρούμενη. Η δουλειά που γίνεται εδώ και ο ενθουσιασμός που έχει το προσωπικό είναι εξαιρετική και φυσικά θέλουμε να στηρίξουμε το Νοσοκομείο. Είναι σε μία μακρινή περιοχή που έχει σχετικά δύσκολη πρόσβαση. Έχει τουρισμό κι έχει ένα κόσμο γύρω γύρω που το αγαπάει. Είμαι πολύ ευχαριστημένη από την επίσκεψη».

Αμέσως μετά η κα Γκάγκα επισκέφθηκε το Δημαρχείο Σητείας όπου είχε ολιγόλεπτη συνάντηση με το Δήμαρχο Σητείας Γιώργο Ζερβάκη, στο γραφείο του. Ο κ. Ζερβάκης ευχαρίστησε για την επίσκεψη της στο Δήμο Σητείας την κα Γκάγκα. «Εκτιμώ ότι στο Νοσοκομείο συζητήθηκαν τα θέματα που άπτονται της αρμοδιότητας της κ Υπουργού . Φαντάζομαι ότι και η κ Υπουργός θα είδε και θα αντιλήφθηκε ιδίοις όμμασι τις δυσκολίες της προσπελασιμότητας καταρχήν στην περιοχή μας, του δύσκολου οδικού δικτύου. Θα είδε τις προσπάθειες που έχουν γίνει από τις εθελοντικές ομάδες και τον πληθυσμό της Σητείας σε ότι έχει να κάνει την αναβάθμιση και των κτιριακών υποδομών και των κλινικών στο Νοσοκομείο Σητείας. Από ότι έχω ενημερωθεί υπάρχει μία αρκετά καλή στελέχωση αυτή την στιγμή σε ότι έχει να κάνει στο προσωπικό, είτε διοικητικό είτε ιατρικό και νοσηλευτικό . Εκτιμούμε ότι με την ίδια ζέση θα συνεχίσουν να στηρίζουν το Νοσοκομείο Σητείας και τις άλλες υγειονομικές μονάδες οι οποίες πρόκειται να λειτουργήσουν στην περιοχή τη δικιά μας» τόνισε τέλος ο κ Ζερβάκης απευθυνόμενος στην κ Γκάγκα.

Η Αν. Υπουργός Υγείας αφού ευχαρίστησε τον κ. Ζερβάκη δήλωσε «χαίρομαι πολύ που ήρθα. Είχαμε μία πολύ καλή συζήτηση με το Δήμαρχο για την στελέχωση στο Νοσοκομείο και γενικά τα θέματα της υγείας της περιοχής που φυσικά θέλουμε να την στηρίξουμε . Είχαμε επίσης μία πολύ καλή επίσκεψη στο Νοσοκομείο, μία εποικοδομητική κουβέντα με τους συναδέλφους και την διοίκηση. Είμαστε σε μία συνεχή περιοδεία σε όλη την Κρήτη με την Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης . Η συνεργασία είναι άψογη και γενικά η προσπάθεια που βλέπω είναι πολύ καλή και φυσικά θέλουμε να στηρίξουμε και τους γιατρούς και το υγειονομικό προσωπικό και τους διοικητικούς και βασικά τους πολίτες της Κρήτης και τους επισκέπτες της, να έχουν καλές υπηρεσίες υγείας».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς