Τελευταία Νέα

Σητεία – Η κοινότητα όπου από την μεγάλη θεομηνία του Απριλίου είχε καταστραφεί το 90% της αγροτικής οδοποιίας!

Σαν πρόεδρος ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ….

Στην Κοινότητα Πραισού από την μεγάλη θεομηνία του Απριλίου είχε καταστραφεί το 90% της αγροτικής οδοποιίας

Για να φτιαχτούν αυτοί οι αγροτικοί δρόμοι ο διευθυντής της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου είχε υπολογίσει περίπου 300 ώρες από διάφορα μηχανήματα τελικά μας έδωσαν 80 ώρες και ανοίχτηκαν από τις καταπτώσεις οι κύριοι δρόμοι.

Δυστυχώς δεν έγινε σωστός και δίκαιος συντονισμός στα μηχανήματα και στις ώρες για την έκτακτη ανάγκη κάποιες κοινότητες που δεν είχαν πάθει καταστροφές έκαναν συντήρηση στους δρόμους τους και οι κοινότητες που είχαν ζημιές έχουν ακόμα κλειστούς δρόμους.
Σήμερα μετά από 8 μήνες 10 αγροτικοί δρόμοι είναι κλειστοί και ένας δρόμος κύριος εντός του οικισμού του Αγίου Σπυρίδωνα είναι κλειστός από τις καταπτώσεις.
Σαν πρόεδρος έχω κάνει πολλές παρεμβάσεις και έχω στείλει 6 έγγραφα στους αρμόδιους αντιδημάρχους της απερχόμενης δημοτικής αρχή αλλά και της νέας δημοτικής αρχής καθώς και στις αρμόδιες υπηρεσίες αλλά δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα τίποτα.
Σαν πρόεδρος ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ η Κοινότητα Πραισού έχει καλλιεργήσιμες εκτάσεις περίπου 20.000 στρέμματα και οι περσότερες καλλιέργειες ανήκουν σε κατοίκους άλλων κοινοτήτων, από τις δημοτικές αρχές μέχρι σήμερα τα μηχανήματα και οι ώρες που δίνονται έχουν να κάνουν με τα πληθυσμιακά κριτήρια κάθε κοινότητας χωρίς να λαμβάνονται υπόψη οι καλλιεργήσιμες εκτάσεις που έχει η κάθε κοινότητα………
Nikolaos Kokkinakis

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Ασφαλτοστρώθηκε δρόμος Βάτος – Κισσού Κάμπος στον δήμο Αγίου Βασιλείου μειώνοντας την απόσταση κατά 2 χιλιόμετρα

Ολοκληρώθηκε ένα έργο που αλλάζει τον οδικό χάρτη περιοχής του Δ. Αγίου Βασιλείου Ολοκληρώθηκαν οι …

Έχεις δοκιμάσει να φτιάξεις γλυκό σταφύλι; – Η Κατερίνα μάς δείχνει πόσο εύκολο είναι!

Από μικρή δε θυμάται καλοκαίρι και φθινόπωρο να μην έχει πάει στον τρύγο. Όμως κάπου …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize