Τελευταία Νέα

Σητεία – Επιχορήγηση στον Σύλλογο «Βιτσέντζος Κορνάρος»

Συνεδρίασε την Τετάρτη 15 Ιουνίου το Δημοτικό Συμβούλιο Σητείας υπό την προεδρία της κ. Μαρίας Γιαννακάκη. Το σώμα ενέκρινε επιχορήγηση στον Προοδευτικό Σύλλογο Σητείας «Βιτσέντζος Κορνάρος». Όπως ανέφερε εκ νέου ο κ. Μακρυνάκης ο Σύλλογος κατέθεσε αίτημα για οικονομική ενίσχυση με σκοπό την αποκατάσταση των φθορών του ακινήτου που στεγάζει το Λαογραφικό Μουσείο Σητείας.

Όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ της Μαρίζας Ψαράκη στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο Δήμαρχος Σητείας απέστειλε σχετική επιστολή προς την εταιρεία ΔΕΗ Ανανεώσιμες Μ.Α.Ε., η οποία ενέκρινε χορηγία/ δωρεά ποσού ύψους 5.000 για τον σκοπό αυτό, την οποία με απόφασή της αποδέχθηκε η Οικονομική Επιτροπή. Μέσω του Δήμου λοιπόν θα επιχορηγηθεί ο Σύλλογος με το προαναφερθέν ποσό προκειμένου να προχωρήσει στις εργασίες αποκατάστασης του κτιρίου του Λαογραφικού Μουσείου. «Είναι σημαντικό για την διασφάλιση και τη συνέχεια της πολιτιστικής μας κληρονομιάς», τόνισε ο κ. Μακρυνάκης.

Το Δ.Σ. τροποποίησε τη σύμβαση  δεσμευμένου λογαριασμού στο πλαίσιο χρηματοδοτικού προγράμματος του Πράσινου Ταμείου για την εκτέλεση του έργου «Σύστημα άρδευσης ακριβείας για τη διαχείριση και την εξοικονόμηση ύδατος σε χώρους αστικού πρασίνου, για τη λειτουργική και περιβαλλοντική αναβάθμιση κοινόχρηστων χώρων».

Όλες οι Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο cretedoc.org

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησέ μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς