Τελευταία Νέα

Σητεία – Διεκδικούνται και επιτυγχάνονται σημαντικές χρηματοδοτήσεις προς όφελος των δημοτών

“Ονειρευόμαστε και εμείς για τη Σητεία ότι ονειρεύεται ο κάθε Σητειακός. Η ανάπτυξη και η βιωσιμότητα της είναι προτεραιότητα μας κάνοντας έναν καλό σχεδιασμό για το μελλον και βασιζόμενοι στα αποτελέσματα της καλής συνεργασίας τα οποία θα είναι εμφανή το επόμενο χρονικό διάστημα”.

Με αυτά τα λόγια έκλεισε την τοποθέτηση του ο αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου κ Γιάννης Ανδρουλάκης απευθυνόμενος στον Δήμαρχο Σητείας κ Γιώργο Ζερβάκη στην πρώτη  εθιμοτυπική επίσκεψη του στον Δήμο Σητείας την Τετάρτη το πρωί.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Περιφερειακός σύμβουλος κ. Γιώργος Τσιφετάκης, η πρόεδρος
του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μαρία Γιαννακάκη και οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Ελένη Πλατανάκη,
Γιώργος Αϊλαμάκης και Γιάννης Παπαδάκης.

Στην τελευταια συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής και με αφορμή τις αναφορές που έχουν γίνει τελευταία για τα οικονομικά του Δήμου, ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης ως πρόεδρος της επιτροπής αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο διεκδικούνται και επιτυγχάνονται σημαντικές χρηματοδοτήσεις οι οποίες είναι ικανές να επιτρέπουν την απρόσκοπτη λειτουργεία του Δήμου χωρίς οι παγκόσμιες δραματικές οικονομικές αλλαγές να επιβαρύνουν τον δημότη.

Στην συνεδρίαση επίσης δόθηκαν συγκεκριμένα στοιχεία για την τελευταία αναμόρφωση του προϋπολογισμού με τα τακτικά έσοδα να παρουσιάζονται σημαντικά υψηλότερα των προυπολογιζόμενων.

“Τα στοιχεία αυτά εκτός του ότι αποδεικνύουν την σοβαρή δουλειά την οποία κάνει η οικονομική υπηρεσία δείχνουν και το βάρος που έχει δοθεί από την δημοτική αρχή στην ισότιμη αντιμετώπιση των δημοτών όσον αφορά τις υποχρεώσεις τους. Πρέπει να γίνει ξεκάθαρο σε όλους τους δημότες ότι εκτός από δικαιώματα έχουμε και υποχρεώσεις απέναντι στον δήμο και θα πρέπει να είμαστε συνεπείς απέναντι σε αυτές για να έχει την δυνατότητα και ο Δήμος να ανταποκριθεί με τη σειρά του στο πολίτη και του πιο απομακρυσμένου χωριού” δήλωσε στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο Δήμαρχος Σητείας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο cretedoc.org

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησέ μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.