Σητεία – Αμέσως rapid test στους 40 και πλέον διανομείς που εξυπηρετούν τα καταστήματα ζητά ο σύλλογος εστίασης

Πιο χειροπιαστά μέτρα ζητά τώρα η εστίαση αφού εγκαταλείπει επ αόριστο το αίτημα της επαναλειτουργίας των καταστημάτων. Ο κλάδος ο οποίος ήταν από τους πρώτους που κατέβασε ρολά στο βωμό του κορωνοιού  και που ακόμα οι παροχές προς αυτόν αμφισβητούνται. Το ενδιαφέρον στρέφεται τώρα στα άκρως αναγκαία και άμεσα αιτήματα του κλάδου που αφορούν την διασφάλιση εργαζομένων και πελατών στις περιπτώσεις των επιχειρήσεων που λειτουργούν με εξυπηρέτηση delivery.

Πιο χειροπιαστά μέτρα ζητά τώρα η εστίαση αφού εγκαταλείπει επ αόριστο το αίτημα της επαναλειτουργίας των καταστημάτων. Ο κλάδος ο οποίος ήταν από τους πρώτους που κατέβασε ρολά στο βωμό του κορωνοιού  και που ακόμα οι παροχές προς αυτόν αμφισβητούνται.

Το ενδιαφέρον στρέφεται τώρα στα άκρως αναγκαία και άμεσα αιτήματα του κλάδου που αφορούν την διασφάλιση εργαζομένων και πελατών στις περιπτώσεις των επιχειρήσεων που λειτουργούν με εξυπηρέτηση delivery. “Σε επίπεδο επαρχίας Σητείας υπάρχουν 20 επιχειρήσεις οι οποίες απασχολούν περίπου 40 άτομα για την εξυπηρέτηση  delivery και θα πρέπει να γίνουν άμεσα rapid test για να υπάρχει μια ασφαλή εικόνα για όλους” τονίζει σε δηλώσεις του ο κ Μανόλης Αγγελάκης Πρόεδρος Συλλόγου Κατ/Των Εστίασης – Ψυχαγωγίας Δήμου Σητείας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize