Τελευταία Νέα

Σινεμά με θέα!

Φέτος το πρόγραμμα περιλαμβάνει συνολικά δέκα ταινίες και θα προβάλλονται ως τις 15 Σεπτεμβρίου.

Αν είστε, πρόκειται να πάτε ή το σκέφτεστε να πάτε Θεσσαλονίκη και είστε και φίλος/η του σινεμά, τότε η είδηση αυτή και σας ενδιαφέρει και θα σας πείσει να πάτε οπωσδήποτε: ένα μοναδικό θερινό σινεμά στήνεται για έβδομη συνεχή χρονιά από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης στο πιο όμορφο σημείο της πόλης, την οροφή του κτιρίου Μ2 του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, με θέα στον Θερμαϊκό Κόλπο.

Το «Σινεμά με Θέα», ο θερινός κινηματογράφος που ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2015 κι έγινε στέκι για τους σινεφίλ της πόλης, είναι ίσως η πιο δροσερή και οικονομική πρόταση εξόδου για όσους θα βρίσκονται το καλοκαίρι στη Θεσσαλονίκη (από τις 5 Ιουλίου έως τις 15 Σεπτεμβρίου).

Φέτος το πρόγραμμα περιλαμβάνει συνολικά δέκα ταινίες (οι τρεις από τις οποίες προβλήθηκαν στο πλαίσιο του ελληνικού προγράμματος του online 61ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης): «Πρόστιμο» του Φωκίωνος Μπόγρη, «Digger» του Τζώρτζη Γρηγοράκη, «Η αναζήτηση της Λώρα Ντουράντ» του Δημήτρη Μπαβέλλα, «Μια νύχτα μαγική» του Κριστόφ Ονορέ, «Αδέρφια σε σύγκρουση» του Τζέρεμι Σιμς, «Ιδρώτας» του Μάγκνους φον Χορν και «Μυστικός πράκτορας» της Μαϊτέ Αλμπέρντι. Τέλος, στο πρόγραμμα του «Σινεμά με Θέα» περιλαμβάνεται και μια μικρή επιλογή του προγράμματος του 21ου Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου της Ελλάδος: «Θαλασσοθεραπεία» του Γκιγιόμ Νικλού, «Διαγραφή ιστορικού» των Μπενουά Ντελεπίν και Γκουστάβ Κέρβερν και «Τα αρώματα» του Γκρεγκορί Μάγκνε.

Τιμές εισιτηρίων: 5 € (γενική είσοδος), 4 € (μειωμένο). Η ηλεκτρονική προπώληση εισιτηρίων γίνεται μέσω της ιστοσελίδας του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης στη διεύθυνση www.tch.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς