Τελευταία Νέα

Ryanair – Επιστρέφει η γραμμή από και προς τα Χανιά – Στα 16,99 ευρώ το εισιτήριο

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας οι πτήσεις θα διεξάγονται πέντε φορές τη βδομάδα, αρχής γενομένης από τον Μάρτιο του 2020. Η προσφορά που ισχύει για λίγες μέρες.

Με ένα δώρο στην τιμή των εισιτηρίων για το δρομολόγιο Αθήνα – Χανιά, εγκαινιάζει εκ νέου η Ryanair τα δρομολόγια της από και προς την Κρήτη.

Ειδικότερα, και όπως ανακοίνωσε η εταιρεία από τον Μάρτιο του 2020 θα εκτελεί εκ νέου πτήσεις στα Χανιά και μάλιστα πέντε φορές την βδομάδα.

Για τους Έλληνες επιβάτες ανακοίνωσε επίσης ότι έχει εκδώσει θέσεις προς πώληση από μόλις €16,99 για ταξίδια μέχρι το τέλος Ιανουαρίου 2020, για τα οποία πρέπει να γίνει κράτηση μέχρι την Κυριακή (10 Νοεμβρίου), μόνο στην ιστοσελίδα της Ryanair.com.

Σύμφωνα με την υπεύθυνη της εταιρείας Chiara Ravara “είμαστε στην ευχάριστη θέση να ξαναρχίσουμε αυτό το δρομολόγιο ως μέρος της συνεχιζόμενης δέσμευσής μας για την αύξηση της ελληνικής κυκλοφορίας, των θέσεων εργασίας και του εγχώριου τουρισμού”.

Υπενθυμίζεται ότι η εταιρεία είχε διακόψει την συγκεκριμένη πτήση μεταφέροντας ένα αεροσκάφος από την Αθήνα και ένα από τα Χανιά σε βάσεις της στη Γερμανία.

Δείτε επίσης!

Χανιά – 22 συνδέσεις από τον Απρίλιο με την Ryanair

Η στρατηγική «βλέποντας και κάνοντας» και οι νέες συνδέσεις για Ελλάδα το 2020 H εταιρία …

Κρήτη – Όταν στο νησί ταξίδευαν με αεροπλάνο… 51.000 όλο τον χρόνο!

Με αεροσκάφη τύπου DC – 6B πραγματοποιούνταν οι πτήσεις στην Κρήτη τη δεκαετία του ’60 …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize