Τελευταία Νέα

Ρούλα Πισπιρίγκου – Οι γιατροί στο Ρίο είχαν ενημερώσει το νοσοκομείο Παίδων για ύποπτες κινήσεις της

Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση της Πάτρας φέρνει στο φως το MEGA.

Συγκεκριμένα, φαίνεται πως αρκετοί είχαν υποψιαστεί την Ρούλα Πισπιρίγκου καθώς, όπως αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος, υπήρξε επικοινωνία – προειδοποίηση από το νοσοκομείο του Ρίου προς το νοσοκομείο Παίδων, ότι κάτι περίεργο υπάρχει στη συμπεριφορά της μητέρας.

Όπως σημείωσε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, οι γιατροί του νοσοκομείου του Ρίου είχαν ενημερώσει τους συναδέλφους τους στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», σχετικά με τα περίεργα επεισόδια που είχε εμφανίσει η 9χρονη Τζωρτζίνα.

Μάλιστα, οι γιατροί του νοσοκομείου του Ρίου είχαν ζητήσει την επιτήρηση της 33χρονης μητέρας, καθώς πολλές κινήσεις της είχαν προκαλέσει τις υποψίες τους.

Υπενθυμίζεται ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε ζητήσει να νοσηλευτεί η Τζωρτζίνα σε μονόκλινο δωμάτιο, ενώ η 9χρονη παρουσίαζε περίεργα επεισόδια μόνο όταν βρισκόταν υπό την επιτήρηση της μητέρας της.

Τελικά, δεν υπήρξε επιτήρηση της Τζωρτζίνας, «με τους γιατρούς του νοσοκομείου Παίδων να λένε πως δεν ήταν δυνατόν να της βάλουν φρουρούς ή να υπάρχει συνεχόμενη παρουσία γιατρών και νοσηλευτών στο δωμάτιο όπου βρισκόταν η 9χρονη, με κάποιους, ωστόσο, να λένε», προσέθεσε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, «πως ίσως θα ήταν μια καλύτερη λύση να μην της δοθεί μονόκλινο δωμάτιο, αλλά να βρισκόταν με άλλο ασθενή, με άλλη οικογένεια, μέσα στο θάλαμο».

Παράλληλα, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος αποκάλυψε πως το στενό συγγενικό περιβάλλον της Ρούλας Πισπιρίγκου έκανε πλάκα και αποκαλούσε… «Αϊνστάιν» την 33χρονη μητέρα, πριν εκείνη συλληφθεί:

«Ποια είσαι βρε Ρούλα και μας κοροϊδεύεις; Ο Αϊνστάιν;», έλεγαν χαριτολογώντας, μέχρι που ήρθε η σύλληψη για δολοφονία από πρόθεση της 9χρονης κόρης της…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.