Τελευταία Νέα

Ρούλα Πισπιρίγκου – Εκεί είναι το επισκεπτήριο – Η αδερφή της απαντά στο ”θα τη σκοτώσω” του Μάνου Δασκαλάκη

Για την συνέντευξη που παραχώρησε ο Μάνος Δασκαλάκης στην Αγγελική Νικολούλη, μίλησε η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα.

Η ίδια με παρέμβασή της στην εκπομπή του Mega ”Χαμογέλα και Πάλι” αρχικά δήλωσε πως δεν έχει επικοινωνήσει σήμερα με την αδελφή της, ωστόσο τόνισε πως την υποστηρίζει, είναι δίπλα της και πιστεύει ακόμα και σήμερα στην αθωότητά της, λέγοντας πως είναι σίγουρη για την αδελφή της.

Όσον αφορά στη δήλωση του εν διαστάσει συζύγου της Ρούλας, Μάνου Δασκαλάκη, ότι θα την σκοτώσει αν αποδειχθεί εγκληματική ενέργεια και στα άλλα δύο παιδιά, η ίδια είπε πως ”μπορεί να πάει όποια στιγμή θέλει να τη δει στο επισκεπτήριο”.

”Δεν ασχολούμαστε με τον Μάνο”

Σήμερα δεν έχω μιλήσει με την Ρούλα. Δεν με έχει καλέσει ακόμα. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι δεν ασχολείται καθόλου. Απαξιεί να ασχοληθεί με αυτό το θέμα. Αυτό που την απασχολεί είναι βρει την αλήθεια για το παιδί, πώς χορηγήθηκε η κεταμίνη και πώς έφυγε η Τζωρτζίνα από τη ζωή. Ρίχνουμε όλο το βάρος μας σε αυτό. Δεν ασχολούμαστε με άλλα.

Εκεί είναι το επισκεπτήριο, όποτε θέλει ο Μάνος μπορεί να πάει. Το λέω εγώ εκ μέρους της, οπότε θέλει να πάει να την δει. Εκείνη ζητούσε να πάει να τη δει, αυτός δεν ήθελε. Δεν θέλω να ασχοληθώ καθόλου με τον κ. Δασκαλάκη” είπε η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου.

“Ο Μάνος έφυγε από το σπίτι Σάββατο μεσημέρι και η Ίριδα πέθανε Κυριακή πρωί. Δεν ήμουν παρούσα σε κάποιον καβγά, πήγα αφότου με κάλεσε η Ρούλα” για την ημέρα που βρέθηκε νεκρή η Ίριδα στην κούνια της.

”Απ’ όταν ο Μάνος έφυγε από το σπίτι η Τζωρτζίνα απομακρύνθηκε”

Επίσης είπε πως η Τζωρτζίνα ήταν πράγματι απόμακρη από τον πατέρα της,αλλά η ίδια δεν γνωρίζει τον ακριβή λόγο. “Από τη στιγμή που ο Μάνος έφυγε από το σπίτι, η Τζωρτζίνα είχε μία άρνηση απέναντί του” ανέφερε.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου ρωτήθηκε για το πότε ξεκίνησαν τα επεισόδια της Τζωρτζίνας στον ύπνο και απάντησε πως συνέβη ξημερώματα της 8ης Απριλίου 2021, όπου ήταν παρούσα η ίδια, η μητέρα και ο πατριός της Ρούλας Πισπιρίγκου. “Ήρθε η Ρούλα, μου είπε το παιδί σε ζητάει, μου λέει πως τινάχτηκε στον ύπνο της και όταν την ρώτησα (τη Τζωρτζίνα) τι έγινε μου απάντησε πως είδε ένα κακό όνειρο” είπε η Δήμητρα Πισπιρίγκου αποφεύγοντας να αναφερθεί στο όνειρο.

”Η Τζωρτζίνα επέμενε να πάει στο νοσοκομείο”

“Της είπα να ηρεμήσει, μου είπε πως την πονάει η πλάτη της, σαν να έχει σκάσει βόμβα, την πονάει το στήθος της, η κοιλιά της, ξάπλωσε να κοιμηθεί λίγο ακόμη και μετά από είκοσι λεπτά επανέλαβε το ίδιο επεισόδιο, εγώ όμως είχα ανοιχτή την πόρτα του δωματίου και έβλεπα και η Ρούλα ήταν ξύπνια, μαζί μου, το παιδί έκλαιγε και της λέω εντάξει θα πάμε στο νοσοκομείο, αλλά πρόσεχε γιατί θα σου κάνουν ένεση, το σκέφτηκε λίγο και μας είπε, όχι να πάμε” λέει η αδερφή της κατηγορούμενης.

Κατόπιν, μετέφεραν το παιδί στο Καραμανδάνειο και ύστερα από δύο ώρες πήγε και ο Μάνος Δασκαλάκης, όπως λέει η ίδια. Σε ό,τι αφορά την ημέρα που η Τζωρτζίνα έπαθε την ανακοπή, η αδερφή της 33χρονης κατηγορουμένης αναφέρει πως ο Μάνος Δασκαλάκης είχε μείνει για λίγες ώρες μαζί με το παιδί.

Τι δήλωσε για τη σχέση των γονιών

“Προσπαθούσαν να φέρουν τη ζωή του παιδιού σε φυσιολογικά επίπεδα, να μην του φέρονται σα να είναι ένα παιδί που δεν μπορεί να κάνει τίποτα πλέον και με τη βοήθεια ειδικών προσπαθούσαν να τη φέρουν σε μία κατάσταση όσοκαλύτερη γινόταν” περιέγραψε αναφορικά με την τετραπληγία της Τζωρτζίνας, ενώ συμπλήρωσε πως οι γονείς προσπαθούσαν να είναι μία δεμένη οικογένεια για τη Τζωρτζίνα. “Μέχρι και τον θάνατο της Τζωρτζίνας και μετά τη κηδεία εγώ γνωρίζω πως ήταν καλά” δήλωσε η Δήμητρα Πισπιρίγκου σχετικά με τη σχέση των γονιών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς