Τελευταία Νέα

Ρούλα Πισπιρίγκου – «Αρνείται να σιτιστεί και επιμένει πως είναι αθώα»

Η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου «αρνείται να σιτιστεί» και συνεχίζει να δηλώνει αθώα.

Αυτό δήλωσε ο δικηγόρος της Όθωνας Παπαδόπουλος ο οποίος την επισκέφθηκε στην φυλακή. Νωρίτερα, την είχαν επισκεφθεί η μητέρα και η αδερφή της.

«Είναι σε μέτρια ψυχολογική κατάσταση, δεν σιτίζεται. Αρνείται να σιτιστεί, δεν πρόκειται για απεργία πείνας αλλά δεν έχει τη διάθεση να φάει. Έχει απώλεια βάρους και δεν προαυλίζεται. Από σήμερα έχει τηλεόραση στο κελί της γιατί το ζητούσε συνεχώς για να ενημερώνεται για τις εξελίξεις της υπόθεσης. Πιστεύω ότι αυτό θα της κάνει κακό και θα είναι επιβαρυντικό για τη ψυχολογία της», είπε.

Οι κύριοι  Όθωνας Παπαδόπουλος και Κωνσταντίνος Ζάρδας που έχουν αναλάβει την νομική εκπροσώπηση της γυναίκας που φέρεται να δολοφόνησε την 9χρονη κόρη της, βρέθηκαν σήμερα το μεσημέρι στο σωφρονιστικό κατάστημα γυναικών του Κορυδαλλού προκειμένου να την ενημερώσουν για  τις εξελίξεις αλλά και να συζητήσουν μαζί της για την αίτηση αποφυλάκισης της  που αναμένεται να καταθέσουν την επόμενη εβδομάδα.

Η 33χρονη έχει πληροφορηθεί ακόμα και για διάνοιξη του τάφου της Τζωρτζίνας προκειμένου να ελεγχθεί το tablet του κοριτσιού που θάφτηκε μαζί με το 9χρονο κορίτσι. «Έχει ενημερωθεί για όσα έχει πει ο πρώην σύζυγός της εις βάρος της και από τους συγγενείς της που την επισκέφτηκαν νωρίτερα και δεν ασχολείται πλέον. Ενημερώθηκε και για την εκταφή της Τζωρτζίνας και θεωρεί ότι γίνεται άδικα η εκταφή της Τζωρτζίνας κι ότι δεν θα βρεθούν στοιχεία εις βάρος της», λέει ο κ. Όθωνας Παπαδόπουλος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς