Ρέθυμνο – Ξεκινούν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις

Από την 1η έως την 15η Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις και στα εμπορικά καταστήματα του Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης εκδόθηκαν οι σχετικές αποφάσεις των κατά τόπο Αντιπεριφερειαρχών του νησιού, μετά από τη σύμφωνη γνώμη των παραγωγικών φορέων. Ως εκ τούτου οι ενδιάμεσες εκπτώσεις σε όλη την Κρήτη για το Σεπτέμβριο 2020, θα πραγματοποιηθούν από 1 – 15 Σεπτεμβρίου 2020.

Το ζήτημα, βέβαια, δεν είναι ότι έρχονται πάλι εκπτώσεις ή πόσο θα κρατήσουν. Διότι όταν δεν υπάρχει ρευστό, όσο καλές εκπτώσεις και αν κάνουν οι καταστηματάρχες, ο καταναλωτής δεν μπορεί να ανταποκριθεί και ας έχει ανάγκες.

Εμείς για ακόμα μία φορά θα τονίσουμε την ανάγκη λήψης πραγματικών μέτρων για την στήριξη της αγοράς από πλευράς της κυβέρνησης ενώ βεβαίως και προτρέπουμε τους Ρεθεμνιώτες που έχουν την δυνατότητα να αξιοποιήσουν την περίοδο των εκπτώσεων για τις αγορές τους, να στηρίξουν την τοπική αγορά. Να στηρίξουν την επιχειρηματικότητα του Ρεθύμνου. Το έχει μεγάλη ανάγκη η τοπική οικονονομία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς