Ρέθυμνο – Ξεκινούν οι αιτήσεις συμμετοχής στην Ομάδα Διαχείρισης Αγχους από το Κέντρο Κοινότητας

Το εργαστήρι στοχεύει στην ενίσχυση της ψυχικής υγείας του τοπικού πληθυσμού μέσα από την εκπαίδευση των συμμετεχόντων, στη διαχείριση των ψυχοκοινωνικών πτυχών του στρες και του άγχους

Η Διεύθυνση Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ρεθύμνης, η αρμόδια Αντιδήμαρχος Δρ. Άννα Ελευθεριάδου και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου, ενημερώνουν τις/τους συμπολίτισσες/-ες ότι μετά την επιτυχή ολοκλήρωση τριών κύκλων συναντήσεων, ξεκινά εκ νέου η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής για το ψυχοεκπαιδευτικό εργαστήρι με θέμα «Στρες και άγχος στην καθημερινότητα».

Το εργαστήρι στοχεύει στην ενίσχυση της ψυχικής υγείας του τοπικού πληθυσμού μέσα από την εκπαίδευση των συμμετεχόντων, στη διαχείριση των ψυχοκοινωνικών πτυχών του στρες και του άγχους. Οι ομάδες του εργαστηρίου είναι ολιγομελείς και δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι ενήλικες που διαβιούν στο Ρέθυμνο.

Κάθε κύκλος περιλαμβάνει έξι εργαστηριακές συναντήσεις και κάθε συνάντηση διαρκεί περίπου 3 ώρες.

Οι συναντήσεις γίνονται στο χώρο του Κέντρου Κοινότητας κατά τις πρωινές ώρες.

Στη διάρκεια τους, αναλύονται μέσα από βιωματικές τεχνικές, θέματα όπως η κατανόηση των μηχανισμών στρες και άγχους, τρόποι δημιουργίας και συντήρησης τους, τεχνικές διαχείρισης.

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Κέντρο Κοινότητας (Γερακάρη 24, πάροδος) στο τηλέφωνο 2831051916 και στο e-mail: [email protected] Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο cretedoc.org

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησέ μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς