Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Ξεκίνησε το 23ο Πανελλήνιο Ατομικό Πρωτάθλημα Εφήβων και το 22ο Πανελλήνιο Ατομικό Πρωτάθλημα Νεανίδων 2020

Το 23ο Πανελλήνιο Ατομικό Πρωτάθλημα Εφήβων και το 22ο Πανελλήνιο Ατομικό Πρωτάθλημα Νεανίδων 2020 ξεκίνησαν σήμερα στο Ρέθυμνο. Σκακιστές και σκακίστριες απ’ όλα τα μέρη της Ελλάδος έχουν φθάσει από το πρωί στην πόλη μας για να αγωνιστούν στην σπουδαία αυτή διοργάνωση.

Στις 15:45 πραγματοποιήθηκε η τελετή έναρξης με τον πρόεδρο του Σκακιστικού Ομίλου Ρεθύμνου Κο Πελαντάκη να καλωσορίζει τους αθλητές-τριες, γονείς και προπονητές παροτρύνοντάς τους να αξιοποιήσουν τον ελεύθερό τους χρόνο και να επισκεφτούν τα αξιοθέατα της όμορφης πόλης μας. Χαιρετισμό επίσης απέστειλε ο εκπρόσωπος του Δήμου και εντεταλμένος σύμβουλος για τα αθλητικά Κος Λαχνιδάκης Δημήτρης, ο οποίος καλωσόρισε με τη σειρά του αθλητές/ιες και συνοδούς και ευχήθηκε καλή επιτυχία. Να τονίσουμε βέβαια και τη σημαντική υποστήριξη που έχουν οι διοργανωτές από την Περιφέρεια Κρήτης την Αντιπεριφέρεια και το Δήμο Ρεθύμνου που δίνουν το “παρών” σε όλες τις αγωνιστικές δραστηριότητες του συλλόγου.

 

Στις 16:00 έγινε η έναρξη των αγώνων με επικεφαλής διαιτητή την Κα Καραλή Τάνια και βοηθούς τους Καδιάνη Γιώργο και Λαμπούδη Λουκά. Οι αγώνες θα διαρκέσουν έως την Τετάρτη 8/1/2020 και διεξάγονται στον όμορφο συνεδριακό χώρο του “Αχίλειον Παλλάς”, ενώ ταυτόχρονα μεταδίδονται ζωντανά μέσα από ηλεκτρονικές σκακιέρες στο διαδίκτυο.

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Ασφαλτοστρώνεται ο δρόμος Πανεπιστημιούπολη – Γυμνάσιο-Λύκειο Ατσιποπούλου με 260.000,00 €

Τη σύμβαση για την εκτέλεση του έργου «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΔΡΟΜΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΤΣΙΠΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΣ ΓΑΛΛΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ» …

Ρέθυμνο – Ασφαλτοστρώθηκε δρόμος Βάτος – Κισσού Κάμπος στον δήμο Αγίου Βασιλείου μειώνοντας την απόσταση κατά 2 χιλιόμετρα

Ολοκληρώθηκε ένα έργο που αλλάζει τον οδικό χάρτη περιοχής του Δ. Αγίου Βασιλείου Ολοκληρώθηκαν οι …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize