Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Βρέθηκε πτώμα σε προχωρημένη σήψη μέσα σε βαρέλι στον Πλατανιανό ποταμό

Μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκε το πρωί ο χειριστής ενός μηχανήματος την ώρα που πραγματοποιούσε εργασίες καθαρισμού στον Πλατανιανό ποταμό, ανατολικά της πόλης.

Ο άνθρωπος αυτός εντόπισε ένα βαρέλι το οποίο όταν πλησίασε, διαπίστωσε πως στο εσωτερικό του υπήρχε ένα πτώμα που μάλιστα ήταν σε προχωρημένη σήψη.

Άμεσα σήμανε συναγερμός στις αρχές, με την αστυνομία και τον ιατροδικαστή να σπεύδουν στο σημείο.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στο neakriti.gr ο ιατροδικαστής Κρήτης, Αντώνης Παπαδομανωλάκης έπειτα από την σχετική αυτοψία που έκανε, πρόκειται για ένα ιδιαίτερο περιστατικό με μεγάλο βαθμό δυσκολίας, το οποίο θα πρέπει να εξεταστεί ενδελεχώς.

Το πτώμα μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο του νοσοκομείου Ρεθύμνου, ενώ στην διάρκεια της ημέρας θα μεταφερθεί στο αντίστοιχο εργαστήριο του ΠΑΓΝΗ, προκειμένου να γίνουν βήμα – βήμα όλες οι απαραίτητες εξετάσεις, που «φωτίσουν» την περίεργη αυτή υπόθεση.

Με βάση τις μέχρι στιγμής πληροφορίες του neakriti.gr, τα πρώτα στοιχεία που έχουν οι αρχές στην διάθεσή τους, αναφέρουν ότι το πτώμα πιθανόν ανήκει σε άνδρα. Μάλιστα το πλαστικό βαρέλι μέσα στο οποίο βρέθηκε το πτώμα, ήταν ανάμεσα σε καλαμιώνα της περιοχής και το βαρέλι ήταν κλειστό με καπάκι.

Όταν όμως ο χειριστής του μηχανήματος που επιχειρούσε να εκριζώσει τα καλάμια πάνω από την κοίτη του ποταμού, το χτύπησε χωρίς να το αντιληφθεί (καθώς δεν ήταν ορατό), τότε το καπάκι έφυγε από την θέση του και το βαρέλι αναποδογύρισε.

Το περιστατικό αυτό του κίνησε την περιέργεια, με αποτέλεσμα όταν έφτασε κοντά για δει τι ήταν, αντίκρυσε το μακάβριο εύρημα. Επίσης, ο άνθρωπος αυτός που είναι μέλος του συνεργείου του εργολάβου στον οποίο έχει αναθέσει η αντιπεριφέρεια Ρεθύμνου τον καθαρισμό του Πλατανιανού ποταμού, πλησίασε κοντά, τότε «διαπίστωσε» και την έντονη δυσοσμία που «προερχόταν» από το βαρέλι.

Σε κάθε περίπτωση το εύρημα, όπως ακριβώς βρέθηκε, δηλαδή, το πτώμα μαζί με το βαρέλι, μεταφέρθηκαν στο νεκροτομείο Ρεθύμνου και από κει θα μεταφερθούν στο ΠΑΓΝΗ για τα περαιτέρω.

Από την πλευρά τους οι αρχές αναμένουν τα πρώτα στοιχεία της νεκροτομής και των υπολοίπων εργαστηριακών εξετάσεων που θα γίνουν, ώστε να «ξετυλίξουν» το «κουβάρι» της εν λόγω περίεργης υπόθεσης. Με άλλα λόγια, σε πρώτη φάση θα πρέπει να προσδιοριστεί το φύλο του πτώματος, αλλά και ο χρόνος θανάτου, ώστε να ξεκινήσει η ενδελεχής έρευνα των αρχών.

Πάντως αυτή την ώρα, όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοικτά, με επικρατέστερο να πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, την ίδια στιγμή που τους τελευταίους μήνες –λένε οι πληροφορίες- δεν υπάρχει κάποια ανεξιχνίαστη εξαφάνιση ατόμου στο Ρέθυμνο.

φωτό αρχείου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς