Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Βραβείο για την Αριστεία στην Εκπαίδευση έλαβε ο Άγγελος Πατσιάς

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε η βράβευση της αριστείας στον χώρο της εκπαίδευσης από τα Education Leaders Awards powered by RDC Informatics, μια πρωτοβουλία της εταιρείας Boussias Communications που ξεκίνησε σε μια προσπάθεια να αναδειχθούν οι καλές πρακτικές και η καινοτομία στον χώρο της εκπαίδευσης.

Την Παρασκευή 17 Μαΐου 2019 πραγματοποιήθηκε η Τελετή Απονομής των βραβείων όπου ξεχώρισαν οι βέλτιστες πρακτικές της εκπαίδευσης, στο Συνεδριακό Κέντρο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής είναι και φέτος η κυρία Άννα Διαμαντοπούλου, πρόεδρος του Δικτύου για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη και πρώην υπουργός Παιδείας, ενώ αναλυτικά τα Μέλη της συνθέτουν ακαδημαϊκοί και επιστήμονες διεθνούς κύρους (www.educationleadersawards.gr/judges/).

Στη διάρκεια της Τελετής Απονομής τιμητικά βραβεία δόθηκαν από τα μέλη της κριτικής επιτροπής:

– Στον Άγγελο Πατσιά, τον δάσκαλο που έγινε γνωστός από το Δημοτικό Σχολείο Φουρφουρά στο ορεινό Ρέθυμνο στο οποίο εργάστηκε για 5 χρόνια, δημιουργώντας ένα σχολείο που άλλαξε την καθημερινότητα του ελληνικού δημόσιου σχολείου αλλά και ολόκληρης της εκπαιδευτικής κοινότητας.

– Στην Ελένη Αντωνιάδου, επικεφαλής του οργανισμού Μεταμοσχεύσεις χωρίς Δότες, που από το 2012 είχε επιλεχθεί να είναι ένα από τα μέλη της επιστημονικής ομάδας της Διεύθυνσης Βιοτεχνολογίας στο εργαστήριο της NASA.

– Στη Διάνα Βουτυράκου, που έλαβε το πρώτο βραβείο στην Παγκόσμια Έκθεση Νεανικής Καινοτομίας και Τεχνολογίας στη Σαγκάη, συνιδρύτρια της φοιτητικής ΜΚΟ Unique Minds, που στα 23 της έγινε δασκάλα ρομποτικής.

– Στον Κωνσταντίνο Δασκαλάκη, Καθηγητή του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Επιστήμης Υπολογιστών του ΜΙΤ και μέλος του Εργαστηρίου Πληροφορικής και Τεχνητής Νοημοσύνης του MIT, ο οποίος το 2018 διακρίθηκε με το Βραβείο Νεβάνλινα από την διεθνή ένωση μαθηματικών.

Δείτε την ανάρτηση του Άγγελου Πατσιά στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

«Την Παρασκευή που μας πέρασε είχα την τιμή να δεχτώ αυτήν την αναγνώριση για την συνολική μου πορεία στην εκπαίδευση και να βραβευτώ τιμητικά, πλάι στους υπέρτατους, Ελένη Αντωνιάδου, Διάνα Βουτυράκου και τον Κωσταντίνο Δασκαλάκη.
Αυτές οι διακρίσεις όμως δεν ανήκουν ποτέ σε έναν άνθρωπο, αλλά σε ένα σύνολο ανθρώπων, που με το παράδειγμά τους και την στάση τους, με βοήθησαν και με βοηθούν να βρίσκω τον εαυτό μου. Αυτή η τιμητική πλακέτα λοιπόν θα έπρεπε να είναι χωρισμένη σε πολλά πολλά μικρά κομματάκια και να μοιραστεί σε πολλούς άλλους σημαντκούς για εμένα ανθρώπους.
Να είστε πραγματικά καλά, που μου επιτρέψατε να γίνω αυτό που είμαι και να ονειρεύομαι αυτό που θα είμαι 

Με βαθειά ευγνωμοσύνη για όσα ζω,
Άγγελος»

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Έκτακτη σύσκεψη αντιδημάρχων για την αντιμετώπιση της πανδημίας

Η σύσκεψη, προκλήθηκε κατόπιν πρότασης του Δημάρχου Ρεθύμνης κ. Γιώργη Χ. Μαρινάκη Ο επανασχεδιασμός, η …

Ρέθυμνο – “Κοροϊδία και εξαπάτηση των συνταξιούχων της χώρας αφού 1,5 εκατομμύριο συνταξιούχοι δεν θα πάρουν ούτε ένα (1) ευρώ!”

Η Διοίκηση της Ένωσης Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Ρεθύμνου, ύστερα από τις τελευταίες εξελίξεις, τις πρόσφατες …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize