Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – «ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΟΤΤΟ» – Το έπος του 2004 στην μεγάλη οθόνη!

«ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΟΤΤΟ»: Το έπος του 2004 στην μεγάλη οθόνη!

 

Η ταινία «ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΟΤΤΟ», που εξιστορεί την πορεία της εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου, υπό τις οδηγίες του Όττο Ρεχάγκελ, ξεκινάει να προβάλλεται από την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου στον κινηματογράφο «CINELAND ΠΑΝΤΕΛΗΣ», καθημερινά στις 21.00.

Το καλοκαίρι του 2004, η Ελλάδα μάγεψε την Ευρώπη με την πιο αναπάντεχη νίκη της στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Οι θεατές ανά τον κόσμο παρακολούθησαν με δυσπιστία και δέος τα αουτσάιντερ του θεσμού, μία ομάδα, η οποία χωρίς να έχει καμία απολύτως νίκη σε σημαντική διοργάνωση, κατατρόπωσε τους γίγαντες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου και ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης. Ο αρχιτέκτονας πίσω από αυτό τον απροσδόκητο θρίαμβο ήταν ο θρυλικός Γερμανός προπονητής, ο «Βασιλιάς» Όττο Ρεχάγκελ. Έχοντας σημειώσει τεράστιες επιτυχίες για την χώρα του, πήρε την παράτολμη απόφαση να εγκαταλείψει την αυτοκρατορία του, για να αναλάβει την αδύναμη Ελληνική ομάδα ποδοσφαίρου. Αυτή είναι ιστορία για το πως δύο εκ διαμέτρου αντίθετες κουλτούρες ενώθηκαν, μίλησαν την ίδια γλώσσα και έγραψαν μαζί ένα νέο κεφάλαιο στην Ελληνική μυθολογία. 

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Ελληνοαμερικανός Κρίστοφερ Αντρέ Μαρκς, ενώ εμφανίζονται οι Όττο Ρεχάγκελ, Γιάννης Τοπαλίδης, Γιώργος Καραγκούνης, Τραϊανός Δέλλας, Αντώνης Νικοπολίδης, Τάκης Φύσσας, Γιούρκας Σεϊταρίδης, Βασίλης Γκαγκάτσης, κ.ά.

Για περισσότερες πληροφορίες και αγορά εισιτηρίων, επισκεφθείτε τη σελίδα www.cinelandpantelis.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς