Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Βανδαλισμοί και… επιφυλακή για το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα στο συντριβάνι του δημοτικού κήπου

Η εύρυθμη λειτουργία του συντριβανιού στο Δημοτικό Κήπο, προϋποθέτει διαρκή μέριμνα από την Δ/νση Καθαριότητας, Αστικού Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου Ρεθύμνης.

Σε καθημερινή πλέον βάση, λόγω της υψηλής  επισκεψιμότητας του Κήπου ειδικά κατά τους  καλοκαιρινούς  μήνες,  απασχολούνται εργαζόμενοι της Υπηρεσίας με την  αποκατάσταση της λειτουργίας του συντριβανιού και την συντήρηση των λουλουδιών του περιβάλλοντος χώρου του,  λόγω βανδαλισμών.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα δημιουργεί η συνήθεια μικρών κυρίως παιδιών να πετάνε,  στο πλαίσιο του παιχνιδιού τους,  πετραδάκια μέσα στο συντριβάνι  με αποτέλεσμα να χαλά διαρκώς  ο μηχανισμός του καθώς επίσης και η  ποδοπάτηση των λουλουδιών που το περιβάλλουν, η φύτευση των οποίων συνιστά, κατά κοινή ομολογία των επισκεπτών, μια καλαίσθητη παρέμβαση στον κεντρικότερο χώρο του Κήπου.

Επειδή η αποκατάσταση των συγκεκριμένων φθορών κοστίζει στο Δήμο και κατ’ επέκταση, στους δημότες, χρήματα και εργατοώρες που απαιτούνται για την απομάκρυνση των φερτών υλικών και την αποκατάσταση των φυτών, παρακαλούμε  θερμά τους επισκέπτες του Δημοτικού Κήπου να εντείνουν την προσοχή και το σεβασμό που γενικώς επιδεικνύουν στο χώρο που τους προσφέρεται δωρεάν ως μια θαυμάσια επιλογή ανάπαυσης και ψυχαγωγίας, δικής τους και των παιδιών τους.

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Είχαν στο σπίτι τους τα… ναρκωτικά

Κατασχέθηκαν περισσότερα από 30 γραμμάρια κάνναβης, ποσότητα κοκαΐνης και ζυγαριά ακριβείας Συνελήφθησαν, σήμερα το πρωί, …

Ρέθυμνο – Όπου να’ ναι, όπως να’ ναι, ό,τι να’ ναι…

Παράνομες καταλήψεις θέσεων στάθμευσης στο κέντρο της πόλης Σε παράνομες συμπεριφορές και απαράδεκτες καταστάσεις οδηγεί …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize