Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – “Τρέχει για τον Αυτισμό – Run For Autism”

Με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης – Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης και του Συλλόγου Γονέων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Ρεθύμνου η δράση «Το Ρέθυμνο τρέχει για τον Αυτισμό – Run for Autism»

 

Με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης – Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης και του Συλλόγου Γονέων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Ρεθύμνου ξεκινά από σήμερα Δευτέρα 19.04.2021 και θα διαρκέσει ως την Κυριακή 25.04.2021 ο  εικονικός – διαδικτυακός αγώνας ευαισθητοποίησης για τον αυτισμό με τίτλο: «Το Ρέθυμνο Τρέχει για τον Αυτισμό- Run For Autism» με  αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό» στις 2 Απριλίου και με δεδομένο ότι ο Απρίλιος είναι ο μήνας ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό.

Πιο συγκεκριμένα:

Πρόκειται για έναν εικονικό αγώνα με στόχο  να ευαισθητοποιηθεί η τοπική κοινωνία για τον αυτισμό. Η διοργάνωση αυτή ξεκινά πρώτη φορά στο Ρέθυμνο με στόχο να γίνεται κάθε χρόνο και εκτός πανδημίας ώστε να μετεξελιχθεί σε ένα αγώνα που να συμμετέχει όλο το Ρέθυμνο και εντάσσεται στην πανελλήνια αθλητική δράση raceforautism.gr .

Η ιδέα που προωθεί η δράση ΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΤΡΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΤΙΣΜΟ – Run for Autism – Rethymno είναι να είναι όλοι παρόντες στον εικονικό αγώνα μας για τον αυτισμό. Μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος να βγει μόνος του ή με μια μικρή παρέα, να περπατήσουν, τρέξουν, να κάνουν ποδήλατο, πατίνι κολύμβηση ή όποια άλλη αθλητική δραστηριότητα επιθυμούν. Αποτελεί μια ατομική ενέργεια αγάπης και συμμετοχής που μπορεί να ενωθεί μέσα από τη σελίδα του Συλλόγου Γονέων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Ρεθύμνου στο facebook – ειδικά για την εκδήλωση- https://www.facebook.com/groups/rethymnorunsforautism και την επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου www.autismreth.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.