Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Τραγέλαφος έχει καταντήσει η ζωή μας και δυστυχώς δεν θα είναι εύκολο να αλλάξει κάτι σύντομα

Μία από τις πολλές “παρενέργειες” του κορονοϊού στη ζωή μας είναι κι αυτή… Μπήκε ένα τέλος στην αφισορύπανση με παράδοξο τρόπο. Τα κηδειόχαρτα, αλλά και αυτά των μνημοσύνων αποτελούν παρελθόν μιας και τα μέτρα πρόληψης της μετάδοσης του κορονοϊού είναι απαγορευτικά για συνωστισμό στην εκκλησία. Δεν μπορούμε καν να πενθήσουμε φυσιολογικά και κόσμος φεύγει στην κυριολεξία άκλαυτος.

Μέσα σε αυτές τις συνθήκες και με τις ειδικές κατασκευές ανακοινώσεων να φιλοξενούν πια αφίσες για εκδηλώσεις, τελικά ο κορονοϊός μας την έκανε γυριστή, αφού με αριθμό κρουσμάτων που πλησιάζει τον πληθυσμό της πόλης του Ρεθύμνου, τελικά και τα νυχτερινά κέντρα δε θα λειτουργήσουν. Μπήκε ταφόπλακα στη διασκέδαση και είναι κάπως οξύμωρο να βλέπουμε τις αφίσες εκεί που βλέπαμε ανακοινώσεις για κηδείες και μνημόσυνα.

Πρόκειται για τις ταμπέλες ανακοινώσεων σε πολύ κεντρικά σημεία της πόλης, στην πλατεία Τεσσάρων Μαρτύρων στη γωνία του δημοτικού κήπου στη λεωφόρο, αλλά και στην οδό Μοάτσου. Δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη οι αφισοκολλητές και αφού βρήκαν χώρο… κόλλησαν!

Τραγέλαφος έχει καταντήσει η ζωή μας και δυστυχώς δεν θα είναι εύκολο να αλλάξει κάτι σύντομα. Ας προσέξουμε όλοι και φέτος, την δεύτερη χρονιά που δεν μπορούμε να διασκεδάσουμε όπως παλιά, ευελπιστώντας ότι την επόμενη χρονιά τα πράγματα θα είναι καλύτερα.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.