Ρέθυμνο – Το πολυδιαφημισμένο σύστημα ενημέρωσης της ΔΕΥΑΡ έχει καταλήξει σε τραγέλαφο

Το πολυδιαφημισμένο σύστημα ενημέρωσης της ΔΕΥΑΡ έχει καταλήξει σε τραγέλαφο

Όχι μόνο δεν είναι προληπτικά ενημερωτικές οι ανακοινώσεις της ΔΕΥΑΡ από το σύστημα αποστολής μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους δημότες, αλλά μάλλον παίζουν και με τα νεύρα μας. Μετά από ένα μήνα ήρθε στη 01/11/2021 ανακοίνωση για διακοπή στην υδροδότηση στον Αδελιανό Κάμπο, ενώ στις 02/11/2021, ήρθε ενημέρωση για… διακοπή νερού την προηγούμενη μέρα στην Πηγή.

Το ακόμα θρασύτερο είναι ότι η ΔΕΥΑΡ ζητά και τα ρέστα κατά καιρούς ακόμα και από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης για τις δημοσιεύσεις τους, αντί να φροντίζει ως υπηρεσία για ην ευστάθεια των αναφερόμενων στις ανακοινώσεις και την έγκαιρη αποστολή τους. Είναι πολύ σημαντικό και δύσκολο το έργο της υπηρεσίας, όμως δεν νοείται μετά από τόσα χρόνια, να σημειώνονται τέτοια λάθη και παραλείψεις στο σύστημα ενημέρωσης.

Υποτίθεται ότι έτσι και οι τηλεφωνικές γραμμές αποσυμφορούνται και οι πολίτες που το επιθυμούν, ανά πάσα ώρα και στιγμή με ένα ηλεκτρονικό μήνυμα γνωρίζουν τι συμβαίνει, όμως δυστυχώς από τη θεωρία στην πράξη, υπάρχει ένα χάσμα.

Καλό θα είναι όμως και οι υπάλληλοι της ΔΕΥΑΡ για τους οποίους αυτό το σύστημα έχει κυριολεκτικά λύσει τα χέρια, να φροντίζουν να το ενημερώνουν σωστά, αντί για να παιδεύονται και εμπαίζονται στην πράξη οι καταναλωτές που σημειώνεται ότι πληρώνουν ακριβά το πολύτιμο αγαθό του νερού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς