Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Το γράμμα του βουλευτή στον Άγιο Βασίλη

“Το δικό μου γράμμα στον Αϊ Βασίλη. Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος!”, εύχεται μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο βουλευτής Ρεθύμνου της ΝΔ, Γιάννης Κεφαλογιάννης και παραθέτει σε εικόνα την επιστολή του, έναντι ευχών για τα Χριστούγεννα και το νέο έτος!

Ξεκινά το γράμμα του στον Άγιο Βασίλη, όπως τότε… με το όνομά του, αναφέρει στον Άγιο ότι ζει στην Ελλάδα που είναι κάπως μακριά από το σπίτι του Άγιου Βασίλη, όμως το δώρο που ζητάει, είναι στην ουσία η ευχή του για τους Ρεθυμνιώτες και όλους πολίτες της Ελλάδας.

Αδημονεί λοιπόν για την επίσκεψη του Αγίου Βασίλη στην Ελλάδα, όπως τόσοι άλλοι άνθρωποι και εστιάζει στο κοινό ζητούμενο όλων: την υγεία! Ζητά για όλους απλόχερα υγεία, αλλά και… ενσυναίσθηση, να ακούμε δηλαδή λίγο περισσότερο τους άλλους κι όχι μόνο τον εαυτό μας.

Ο Γιάννης ζητά επίσης από τον Άγιο Βασίλη περισσότερη ευγνωμοσύνη. Αυτό που έχουμε στην καρδιά μας να το μοιραζόμαστε. Να σβήσουμε το κενό και να μοιραστούμε τη ζωή μας με τον συνάνθρωπο.

Είναι μια μικρή κι ευχάριστη χειρονομία που ξεχωρίζει έναν νέο σε ηλικία πολιτικό, μιας γενιάς που έχει αναδειχθεί μέσα στον κυκεώνα των κρίσεων που έχουμε ζήσει. Απενοχοποιεί και τα γλυκάκια των γιορτών που θα δώσουν ενέργεια στον Άγιο Βασίλη!

Αυτές οι μικροευαισθησίες κάνουν μια ακόμα πιο σημαντική διαφορά, ειδικά όταν κάποιος έχει αποδείξει και με το καθημερινό του έργο τι προσφέρει στο πολιτικό γίγνεσθαι της χώρας.

Το γράμμα του Γιάννη Κεφαλογιάννη στον Άγιο Βασίλη:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.