Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Το “ευχαριστώ” για την προσφορά σχολικών γευμάτων στο Ειδικό Γυμνάσιο

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Κας ΑΝΝΑΣ ΓΚΙΚΑ- ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ 

 

Η Αντιδήμαρχος Παιδείας  και Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Ρεθύμνης Δρ Άννα Γκίκα – Ελευθεριάδου,  ευχαριστεί θερμά την Εταιρεία Catering «ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ», η οποία  ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ρεθύμνης, περί αύξησης τους αριθμού ημερήσιων γευμάτων σε μαθητές ευάλωτων οικογενειών  που φοιτούν στο Ειδικό Γυμνάσιο-Λύκειο Ρεθύμνου (ΕΝ.Ε.ΓΥ.Λ). 

Όπως ίσως είναι ήδη γνωστό, η συγκεκριμένη σχολική μονάδα δεν έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα παροχής  σχολικών γευμάτων  του  Οργανισμού Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης  (Ο.Π.Ε.Κ.Α),  το οποίο εξασφάλισε ο Δήμος Ρεθύμνης και υλοποιείται από τον Οκτώβριο του 2019, σε πλήθος σχολικών δομών του Ρεθύμνου. 

Η Εταιρεία Catering «ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ», με έδρα στην  οδό Αποστολάκη 29 Ρεθύμνου, έχει αναλάβει αφιλοκερδώς και συνεχίζει, παρά την αύξηση των ωφελούμενων μαθητών,  την παροχή ημερήσιων σχολικών γευμάτων στους μαθητές του ΕΝ. Ε.ΓΥ.Λ. 

Η γενναιόδωρη προσφορά της εταιρείας, συνιστά πράξης ανθρωπισμού και ανιδιοτέλειας, η οποία, ειδικά τούτη την κρίσιμη περίοδο των αυξημένων κοινωνικών αναγκών, αποκτά επιπλέον αξία  ως απτή ένδειξη  κοινωνικής αλληλεγγύης αλλά και ως παράδειγμα  άξιο μίμησης.  

                                                                         Δρ Άννα Γκίκα – Ελευθεριάδου

                                                            Αντιδήμαρχος Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης, 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς