Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Το Επιμελητήριο επιχορηγεί τη συμμετοχή μελών του στην 17η Παγκρήτια Έκθεση με τοπικά προϊόντα

ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΕΙ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΤΗΝ 17η ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΈΚΘΕΣΗ: «ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση Toπικά Προϊόντα & Γεύσεις Ελλάδας» (7 έως 11 Νοεμβρίου 2019, Λάρισα)

 

Την επιχορήγηση μέρους  του κόστους συμμετοχής επιχειρήσεων – μελών του, που επιθυμούν να λάβουν μέρος ως εκθέτες στην 17η Παγκρήτια Έκθεση: «ΚΡΗΤΗ η Μεγάλη Συνάντηση. Toπικά Προϊόντα & Γεύσεις Ελλάδας», αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης και καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν σχετική αίτηση ενδιαφέροντος.

Η 17η  Παγκρήτια Έκθεση, θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα, στην Κεντρική Πλατεία, από τις 7 έως τις 11 Νοεμβρίου 2019. Στόχος της έκθεσης αυτής είναι να στηρίξει την Κρήτη και να προβάλλει μεταξύ άλλων την  Κρητική διατροφή, ως παράγοντα ευεξίας και μακροζωίας

Συνεπώς, οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις που μεταποιούν ή/και τυποποιούν αγροδιατροφικά προϊόντα (τρόφιμα & ποτά), καλούνται να δηλώσουν το ενδιαφέρον συμμετοχής τους στην Έκθεση το αργότερο έως και  την 11η Οκτωβρίου 2019 στο Επιμελητήριο Ρεθύμνης, με σχετικό μήνυμα στο email: [email protected]  (υπεύθυνος κ. Θεόδωρος Τσαούλης, τηλ.: 28310 57330).

Οι επιχειρήσεις που θα δηλώσουν συμμετοχή, θα επιχορηγηθούν μετά από σχετική απόφαση της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης. Απαραίτητη προϋπόθεση επιλογής των επιχειρήσεων είναι η καταβολή των τυχόν οφειλόμενων συνδρομών προς το Επιμελητήριο.

Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση, καθώς και το σχετικό το πληροφοριακό υλικό μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της έκθεσης:

https://pagritiaekthesi.gr/larisa/

Δείτε επίσης!

Λάρισα – Σε κρίσιμη κατάσταση 32χρονη – Έκανε εξαγωγή δοντιού, γύρισε σπίτι και κατέρρευσε

Μεγάλη περιπέτεια υγείας για 32χρονη κοπέλα από την ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, η οποία απροσδόκητα …

Ρέθυμνο – 11 θέματα προς συζήτηση του ΔΣ του Επιμελητηρίου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Καλούνται τα αιρετά και τα εκ του νόμου μέλη …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize