Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – ​Την Κυριακή ο αγώνας Mylopotamos Run

Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου  θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας δρόμου  Mylopotamos Run που οργανώνει  ο Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος Περάματος Μυλοποτάμου.

Πρόκειται για έναν αγώνα δρόμου 13χλμ που θα έχει αφετηρία το Μουσείο της Αρχαίας Ελεύθερνας και τερματισμό το Ανοιχτό Θέατρο Περάματος.Θα πραγματοποιηθούν και παράλληλοι δρόμοι 2,7χλμ.(Γύρος Περάματος) και παιδικός αγώνας 1χλμ.

 

Πρόγραμμα αγώνα :

 

Αγώνας δρόμου 13χλμ. :

Ώρα εκκίνησης: 10:00π.μ

Διαδρομή: Μουσείο Αρχαίας Ελεύθερνας – Αρχαία Ελεύθερνα – Κυνηγιανά – Μαργαρίτες – Ανοιχτό Θέατρο Περάματος.

 

Αγώνας δρόμου 2,7χλμ :

Ώρα εκκίνησης: 11:30 π.μ

Διαδρομή: Εκκίνηση και Τερματισμός Ανοιχτό Θέατρο Περάματος

 

Παιδικός αγώνας 1χλμ :

Ώρα εκκίνησης: 11:30 π.μ

Διαδρομή: Εκκίνηση πλατεία Περάματος και Τερματισμός Ανοιχτό Θέατρο Περάματος

 

Σκοπός του αγώνα, όπως αναφέρει ο οργανωτής,  είναι να παρακινήσει τους πολίτες να υιοθετήσουν έναν υγεινό τρόπο ζωής με την κίνηση να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας τους. Να φέρει, επίσης, τους δρομείς σε επαφή με το όμορφο φυσικό περιβάλλον του Μυλοποτάμου και έναν σπουδαίο αρχαιολογικό χώρο όπως αυτός της Αρχαίας Ελεύθερνας.

Την εκδήλωση οργανώνει ο Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος Περάματος Μυλοποτάμου με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Κρήτης και τον Οργανισμό Πολιτισμού, Τουρισμού & Νέας Γενιάς Δήμου Μυλοποτάμου «Ο Αυλοπόταμος».Υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης, του Δήμου Μυλοποτάμου και του Δήμου Ρεθύμνης.Με την στήριξη των Κοινοτικών Συμβουλίων και των Πολιτιστικών Συλλόγων Περάματος, Μαργαριτών, Πλευριανών, Ελεύθερνας και Αρχαίας Ελεύθερνας και την προσφορά της ομάδας εθελοντών φυσικοθεραπευτών περιφερειακού τμήματος Χανίων/Ρεθύμνης, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού,του Τζωρτζάκη Παναγιώτη(καρδιολόγος) και της Αγκάλης Homes.Με την χορηγία των Energym, Ελαιόν, Lefteris , Perix, EuroSchool, CustomLook, Cosmos Schools, ,Super market Κόκκινος και την φιλική συμμετοχή του ομίλου Βρακοφόρων Κρήτης, των μουσικών Τζανής Τζανιδάκης, Δημήτρης Παπαδομανωλάκης, Γιώργος Παρασχάκης και Στέλιος Μουλακάκης.

mylopotamos run

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Κοινωνικό φροντιστήριο στο 3ο Γυμνάσιο

Ξεκινά την 1η Οκτωβρίου η ενισχυτική διδασκαλία για μαθητές Α’ και Β’ λυκείου του δήμου …

Ρέθυμνο – Σημαντική ενημέρωση στους πλοιοκτήτες επαγγελματικών αλιευτικών σκαφών

Το Τμήμα Αλιείας της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης, ενημερώνει στους …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize