Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Θρήνος για τον Βασίλη που έφυγε τόσο νωρίς από τη ζωή

Τα μαντάτα με τα οποία ξημέρωσε η 11η Ιανουαρίου 2021, ήταν από τα πλέον δυσάρεστα για το Ρέθυμνο και δη για τους Ρεθυμνιώτες (και όχι μόνο) που «δέθηκαν» με τη νυχτερινή ζωή του τόπου…

Ο Βασίλης Ντόμνας, ο υπέροχος αυτός άνθρωπος που τη δεκαετία του ’90 άφησε την Βόρεια Ελλάδα και την Κομοτηνή και ήρθε να δουλέψει στο Ρέθυμνο ως μπάρμαν, αφήνοντας τη δική του ιστορία στις μπάρες μεγάλων κλαμπ της εποχής, δεν βρίσκεται πια ανάμεσά μας.

Άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 47 ετών το βράδυ της Κυριακής, ενώ τη Δευτέρα πραγματοποιήθηκε η κηδεία του στα Σελλιά, παρουσία ολιγάριθμων συγγενών, όπως ορίζει η εποχή της πανδημίας.

Ο Βασίλης, σύμφωνα με πληροφορίες που συνέλλεξε το Daynight.gr, υπήρξε πρότυπο επαγγελματία ο οποίος για πολλά χρόνια εργάστηκε σε νυχτερινά κέντρα που άφησαν εποχή όπως το Fortezza, το Κλικ και πολλά άλλα ακόμα. Ευγενικός με τους πελάτες, αγαπητός από τους συναδέλφους και διαθέτοντας την απαραίτητη δόση «τρέλας», ήταν από εκείνους τους μπάρμαν που δεν ενδιαφέρονταν απλά για τον μισθό, καθώς η συγκεκριμένη δουλειά ήταν -δίχως ίχνος υπερβολής- όλη του η ζωή.

Όταν σταμάτησε να εργάζεται ως μπάρμαν, λειτούργησε ξενοδοχείο στο Πλακιά μαζί με τη σύζυγό του Άρτεμη.

Το 2015, ωστόσο, κι ενώ οδηγούσε από τον Πλακιά στο Ρέθυμνο, έπαθε σοβαρό καρδιακό επεισόδιο κι έκτοτε η κατάσταση της υγείας του είχε φθίνουσα πορεία. Ο ίδιος πέρασε αρκετό καιρό καθηλωμένος στο κρεβάτι του πόνου και έχοντας στο πλάι του τη σύζυγό του και τα τρία του παιδιά, έζησε τα τελευταία του χρόνια λαμβάνοντας την αγάπη και την υποστήριξη που του άξιζε.

Η γνωστή σελίδα The Old School | Μπάρμαν, Σερβιτόροι, Dj’s από το παρελθόν | Ρέθυμνο, είπε το δικό της «αντίο» στον λατρεμένο Βασίλη, μέσα από την ακόλουθη ανάρτηση:

Αυτή την τρέλα σου δεν θα την ξεχάσουμε ποτέ!!!
Καλό Ταξίδι θεότρελε Βασίλη μας… σε ευχαριστούμε για όλα!!!
Ένας μπάρμαν που άφησε εποχή στο Ρέθυμνο!!!!!!!
Τα καλύτερα χρόνια στης ζωής μας!

Το Daynight.gr εκφράζει βαθύτατα συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους φίλους και στους συγγενείς του αγαπητού Βασίλη…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize