Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Θλιβερά τα Χριστούγεννα φέτος στην οδό Τσουδερών

Με το στόμα ανοιχτό από… την απογοήτευση έχουν μείνει οι καταστηματάρχες της οδού Τσουδερών στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου.

Ο δρόμος που άλλοτε ήταν το σημείο αναφοράς στον χριστουγεννιάτικο διάκοσμο, δε θυμίζει σε τίποτα πια την αλλοτινή εορταστική του αίγλη.

Τότε την κατάσταση την έπαιρναν στα χέρια τους οι ίδιοι οι έμποροι μεμονωμένα και συλλογικά και το αποτέλεσμα ήταν μαγευτικό και η αφορμή, ώστε ο δήμος να αρχίσει να σκέφτεται μήπως και το Ρέθυμνο μεταμορφώνεται σε προορισμό και τις εορταστικές μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Θλιβερά τα Χριστούγεννα φέτος στην οδό Τσουδερών με τους καταστηματάρχες να ευελπιστούν σε κάτι παραπάνω από τον δήμο, έστω και την τελευταία στιγμή για να μην μείνουν με… “μια σειρά μουρέλα με λαμπιόνια” όπως σχολιάζεται με σκωπτική διάθεση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Κάποιοι ήδη προτείνουν να αγοράσουν οι έμποροι σκευάσματα με χαλκό για την προστασία των μίνι ελαιοδέντρων, κάποιοι τους περιπαίζουν ότι του χρόνου θα τους δώσουν και δίχτυα για να μαζέψουν τις ελιές, ενώ άλλοι αναφέρουν ότι τους έχει γίνει σύσταση από τον δήμο να τα… ποτίζουν!

Για να δούμε λοιπόν πότε θα ολοκληρωθεί ο εορταστικός στολισμός και αν θα είναι εφάμιλλος μιας παγκρήτιας διάκρισης, όπως είναι ο στόχος του δήμου Ρεθύμνου για την εορταστική περίοδο 2021 – 2022;

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.