Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Θετικές στον κορονοϊό μία ακόμα γιατρός και μία νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο

3 γιατροί και 1 νοσηλεύτρια θετικοί στον ιό

Εννέα ασθενείς θετικοί στον κορωνοϊό στο νοσοκομείο Ρεθύμνου

Μία ακόμα γιατρός στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, καθώς και μία νοσηλεύτρια, θετικές στον κορωνοϊό.

Ειδικότερα και σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για μία γιατρό της Χειρουργικής Κλινικής, η οποία υπεβλήθη σε τεστ και βγήκε θετική στον κορωνοϊό, καθώς και μία νοσηλεύτρια της Κλινικής του πρώτου ορόφου εκεί όπου συστεγάζεται η Ορθοπεδική και η Χειρουργική Κλινική, η οποία με τη σειρά της και εκείνη υπεβλήθη σε τεστ και βγήκε θετική.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες και οι δύο γυναίκες είναι καλά και βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό, όπως ορίζει το πρωτόκολλο. Υπενθυμίζεται ότι και οι δύο γυναίκες υπεβλήθησαν σε μοριακό τεστ μετά την κινητοποίηση για να διαπιστωθεί αν υπάρχει διασπορά του ιού στον Νοσοκομείο.

Χθες μάλιστα βγήκαν τα αποτελέσματα από τα τριάντα τεστ, στα οποία υποβλήθηκαν υγειονομικοί και ασθενείς στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου και τα οποία ήταν όλα αρνητικά, με εξαίρεση ενός ασθενούς, ο οποίος ήταν ασυμπτωματικός.

Συνολικά 9 είναι οι ασθενείς που βρέθηκαν θετικοί στον ιό 3 γιατροί της Ορθοπεδικής και Χειρουργικής Κλινικής του νοσοκομείου Ρεθύμνου και μία νοσηλεύτρια. Μετά  την ιχνηλάτηση των επαφών τους, μπήκαν σε προληπτική καραντίνα περίπου 6 άτομα, εκ των οποίων γιατροί, νοσηλευτές και λοιπό προσωπικό του νοσοκομείου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize