Ρέθυμνο – Θανατηφόρο τροχαίο στην παράκαμψη επί του ΝΟΑΚ

Δυστυχώς ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό και έχει ήδη αποβεί θανατηφόρα προβληματικό…

Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του στην φρεσκοστρωμένη άσφαλτο σε τροχαίο που σημειώθηκε αργά το μεσημέρι της Κυριακής. Όταν έφτασε το ΕΚΑΒ ήταν ήδη αργά…

Ο λόγος για το νέο τμήμα του ΝΟΑΚ στο Ρέθυμνο που ναι μεν πρόκειται για έναν δρόμο που θα ζήλευε ο… ΒΟΑΚ, όμως…

Δεν πρόκειται παρά για μια εμβαλωματική επί του παρόντος παρέμβαση.

Ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 39χρονος Ρεθυμνιώτης συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα που οδηγούσε ένας 46χρονος επίσης Ρεθυμνιώτης. Το αποτέλεσμα ήταν ο πολύ βαρύς τραυματισμός του οδηγού της μοτοσικλέτας, που κατέληξε λίγο αργότερα επιτόπου στα τραύματά του

Εκεί που… “μια χαρά” κάποιος κινείται στον νέο δρόμο, ξαφνικά και με απότομη αλλαγή στο υψόμετρο, πρέπει να κινηθεί στην επικίνδυνη παράκαμψη κι εκεί έρχεται η τρομάρα.

Συχνά σημειώνονται τροχαία στο σημείο που για να μην ανακηρυχθεί ως νέα “καρμανιόλα”, καλό θα ήταν να ενισχυθεί η σχετική σήμανση έως ότου αποδοθεί ο δρόμος αρτιότερα στην κυκλοφορία.

Τροχαία σημειώνονται καθημερινά στο επικίνδυνο σημείο του ΝΟΑΚ, όπως συνέβη και αργά το μεσημέρι της Κυριακής.

Πολλές φορές μάλιστα, κάποιοι ασυνείδητοι στρέφουν την πινακίδα που αναφέρει “Παράκαμψη” κι έτσι ακόμα πιο ανυποψίαστοι οι οδηγοί, δεν ξέρουν τι τους περιμένει…!

Σίγουρα πρέπει να ληφθούν περαιτέρω μέτρα και να τοποθετηθεί σήμανση και στα αγγλικά για να γνωρίζουν και οι επισκέπτες του νησιού από το εξωτερικό, ότι χρειάζεται προσοχή στο συγκεκριμένο σημείο.

Ευχή όλων να προχωρήσουν γρήγορα και απρόσκοπτα οι εργασίες τόσο στον ΝΟΑΚ, όσο και στον ΒΟΑΚ, χωρίς να χυθεί άλλο αίμα. Σε κάθε περίπτωση όμως και οι οδηγοί πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Στάθης Μανιατάκης – Έσβησε το χαμόγελό του για πάντα στην παράκαμψη του ΝΟΑΚ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς