Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Τελετή Υπόσχεσης – απονομής πτυχίων και προαγωγών σε Εθελοντές του Περιφερειακού Τμήματος ΕΕΣ

To Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019, στην κατάμεστη αίθουσα «Παντελής Πρεβελάκης» του Ωδείου Ρεθύμνου πραγματοποιήθηκε, με ιδιαίτερη λαμπρότητα, τελετή απονομής πτυχίων και προαγωγών σε Εθελοντές του Τομέα Νοσηλευτικής και του Τομέα Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ρεθύμνου, κος Εμμανουήλ Ραπτάκης άνοιξε την εκδήλωση, τονίζοντας τη σπουδαιότητα της ημέρας.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος του Κ.Δ.Σ. του Ε.Ε.Σ., Dr.   Αντώνιος Αυγερινός, ο οποίος αφού καλωσόρισε στην «οικογένεια» του Οργανισμού τους νέους εθελοντές και τους ευχήθηκε καλή δύναμη στο έργο και τις δράσεις τους, μίλησε για το σημαντικό έργο που επιτελεί το Τμήμα Ρεθύμνου, στο νησί της Κρήτης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μέλη του Κ.Δ.Σ., Προέδροι Περιφερειακών Συμβουλίων, καθώς και η Τομεάρχης Νοσηλευτικής κα Παρασκευή Φελέκη, ο Τομεάρχης Εθελοντισμού κος Σταμάτης Λούρμπας και η Διευθύντρια Περιφερειακών Τμημάτων Νοσηλευτικής κα Δέσποινα Φιλλιπιδάκη.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς