Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Τα πρώτα κάλαντα των γιορτινών ημερών στο δημαρχείο

Τα πρώτα κάλαντα των γιορτινών ημερών ήχησαν σήμερα (10/12/2019) στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ρεθύμνης από τις χαρούμενες φωνές των μαθητών δύο τμημάτων της Γ’ τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ατσιποπούλου.

Οι 32 μικροί μαθητές, συνοδευόμενοι από τους  δασκάλους τους  κ.  Λευτέρη Βογιατζιδάκη, κα   Αντωνία Καλυβιανάκη και κ. Θωμά Κατσόγιαννο επισκέφθηκαν το Δήμαρχο Ρεθύμνης κ. Γιώργη Χ. Μαρινάκη και αφού του έψαλλαν τα κάλαντα, συζήτησαν μαζί του θέματα που αφορούν το σχολείο τους και την πόλη μας. Με οργάνωση και ευγένεια, απηύθυναν στον Δήμαρχο προσωπικές ερωτήσεις για τα ενδιαφέροντα του, για τις ευθύνες που απορρέουν από την ιδιότητα και το θεσμικό του ρόλο, για το αν έχει ελεύθερο χρόνο και που τον διαθέτει κ.α.

Οι μαθητές ενδιαφέρθηκαν ακόμη για τη λειτουργία του Δήμου και για θέματα που αφορούν την μετακίνηση στην πόλη, την  καθαριότητα και το περιβάλλον.

Ο Δήμαρχος υποδέχθηκε θερμά τους μαθητές, τους ευχαρίστησε που έφεραν με τόση αισιοδοξία το πνεύμα των Χριστουγέννων στο Δημαρχείο και τους αφιέρωσε όσο χρόνο χρειάστηκε για να συζητήσει μαζί τους και να απαντήσει στα ερωτήματα τους.

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Λουκέτο μετά… τσουχτερού προστίμου σε κατάστημα

Συνεχίστηκαν το βράδυ του Σαββάτου οι έλεγχοι της αστυνομίας για την τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων …

Τον «πετσόκοψε» η Όλγα… – Αυτό… πόνεσε

Σύμφωνοι, ο κορωνοϊός βρίσκεται (και δικαίως) στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, καθώς τα κρούσματα ανεβαίνουν συνεχώς, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize