Ρέθυμνο – Τα μεγάλα έργα του νησιού και της ΠΕ ήταν το αντικείμενο της συνάντησης Κεφαλογιάννη – Αρναουτάκη – Λιονή

Τα μεγάλα αναπτυξιακά ζητήματα της Κρήτης και του Ρεθύμνου ήταν το αντικείμενο της συνάντησης εργασίας που έλαβε χώρα το Σάββατο 3 Αυγούστου στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης, ανάμεσα στον Περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Σταύρο Αρναουτάκη, την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνου, κα. Μαίρη Λιονή και τον υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών και Βουλευτή Ρεθύμνου, κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο ενός πρώτου συντονισμού θέτοντας στο επίκεντρο μια σειρά σημαντικών έργων για την Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου όπως ο σχεδιασμός για το Β.Ο.Α.Κ. και τα απαιτούμενα έργα οδικής ασφάλειας, η αναβίωση της Σχολής Ασωμάτων, το Φράγμα του Πλατύ Ποταμού και το οδικό δίκτυο Ρέθυμνο – Σπήλι – Αγιά Γαλήνη. Παράλληλα, συζητήθηκαν σειρά ζητημάτων που αφορούν τις αρμοδιότητες του κ. Κεφαλογιάννη και του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Στόχος της συνάντησης υπήρξε να τεθεί μια σταθερή βάση συνεργασίας προκειμένου η Κρήτη να προχωρήσει αποφασιστικά, με σοβαρό σχεδιασμό και μακριά από κενές εξαγγελίες, υλοποιώντας βήμα – βήμα μια σειρά αναπτυξιακών στόχων που αφενός θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των μόνιμων κατοίκων και των χιλιάδων επισκεπτών τους οποίους φιλοξενεί το νησί κάθε χρόνο, αφετέρου δε θα συμβάλουν συνολικά και ποικιλοτρόπως στην περαιτέρω ανάπτυξη του τόπου.

Ο κ. Κεφαλογιάννης ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Σταύρο Αρναουτάκη και την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνου, κα. Μαίρη Λιονή για την άμεση ανταπόκριση και την ουσιαστική ενημέρωση και ξεκαθάρισε πως η κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης θα σταθούν δίπλα στα δίκαια αιτήματα των Κρητικών με ουσιαστική διάθεση συνεργασίας επιβεβαιώνοντας στην πράξη όλα όσα έχουν δεσμευτεί μέχρι σήμερα.

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – 6 τουρίστες με κορονοϊό σε ξενοδοχείο καραντίνας

Έξι τουρίστες φιλοξενεί το ξενοδοχείο καραντίνας στο Ρέθυμνο σύμφωνα με πληροφορίες των τοπικών μέσων ενημέρωσης. Το …

Ρέθυμνο – Όλγα Κεφαλογιάννη και Μίνως Μάτσας στο πρώτο τους καλοκαίρι στην Κρήτη

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης δημοσίευσε στο instagram την πρώτη τους κοινή φωτογραφία Τις διακοπές τους στο Ρέθυμνο, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize