Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν θα διατεθούν στην ενίσχυση ευάλωτων ομάδων και κοινωνικών δομών

8η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΥΝΠΟΛΙΣ:

“Αν δε δεί ο Θεός χέρι ανθρώπου, δε βάζει μήτε κι Αυτός το δικό Του”!

Για 8η συνεχόμενη χρονιά, πραγματοποιήθηκε η συναυλία Αλληλεγγύης του Συλλόγου Ενεργών Πολιτών Ρεθύμνου ΣΥΝΠΟΛΙΣ, την περασμένη Τετάρτη 31 Ιουλίου, στο Δημοτικό Κήπο Ρεθύμνου.

Την βραδιά πλαισίωσαν εθελοντικά ο Ανδρέας Μπικάκης, ο Πέτρος Μαρούλης με τα συγκροτήματα τους, ενώ χόρεψε ο Λαογραφικός Όμιλος “Χοροκρήτες”.

Η παρουσία του κόσμου-για ακόμη μια φορά-ήταν άκρως συγκινητική, οπλίζοντας τα μέλη του Σύνπολις, με ενέργεια και δύναμη για τα μελλοντικά τους σχέδια.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, έγινε η παρουσίαση των μέχρι τώρα πεπραγμένων της δράσης”Το καπάκι να κρατάς”-Ρέθυμνο, ενώ συγχρόνως, στο χώρο του Δημοτικού Κήπου, είχε στηθεί, για την ενημέρωση του κοινού, προσομοίωση της διαδικασίας συλλογής-διαλογής και συσκευασίας των πλαστικών καπακιών.

Στην εκδήλωση έδωσαν το “παρών” ο Σεβ. Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κκ Ευγένιος, ο Σεβ. Μητροπολίτης Νέας Ζηλανδίας κκ Μύρωνας, η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης κα Μαίρη Λιονή, ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κος Γιώργης Μαρινάκης, ιερείς της τοπικής Εκκλησίας, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, ο Διοικητής του Νοσοκομείου κος Γιώργης Φραγκιαδάκης, εκπρόσωποι πολιτιστικών, εθελοντικών και κοινωνικών συλλόγων.

Τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν, θα διατεθούν για τις ανάγκες του κοινωνικού έργου του Σύνπολις και στην ενίσχυση ευάλωτων ομάδων και κοινωνικών δομών του Ρεθύμνου.

Ως Σύλλογος Ενεργών Πολιτών Ρεθύμνου ΣΥΝΠΟΛΙΣ, θέλουμε να ευχαριστήσουμε για την ουσιαστική υποστήριξη και ενίσχυση τους στη διοργάνωση της 8ης Συναυλίας Αλληλεγγύης τους:
Περιφέρεια Κρήτης-Αντιπεριφέρεια Ρεθύμνου, ΚΤΕΛ Χανίων-Ρεθύμνου, Super Markets SYNKA, Ανυφαντάκης(υφάσματα-είδη ραπτικής),Εκτυπωτική Ρεθύμνου-Ρεθεμνιώτικες Αγγελίες, Βιοτεχνία κηρίων-εκκλησιαστικά είδη Θ. Αποστολάκης, Ζαχαροπλαστείο Mona Lisa, Store 311, Le jardin, Ζαχαροπλαστείο “Μελιστάλακτο” Επισκοπή, Επιγραφές Plano FG, Βασίλης Τσιμεράκης, Δήμο Ρεθύμνου-Δημοτικό Κήπο Ρεθύμνου, τις τοπικές εφημερίδες Κρητική Επιθεώρηση, Ρεθεμνιώτικα Νέα, Ρέθεμνος, και portals, τους τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς  studio Rethymno 9.80,Team 102,Ήχος fm,102,4 , Fly fm, Άστρο fm, Ράδιο Υπάρχω.

Τον Πέτρο Μαρούλη, τον Ανδρέα Μπικάκη με τα συγκροτήματα τους και τον Λαογραφικό Όμιλο “Χοροκρήτες”, για την εθελοντική και αφιλοκερδή τους παρουσία.

Και όλους τους συμπολίτες μας, που για μια ακόμη φορά, στήριξαν και στηρίζουν τις δράσεις του Σύνπολις.

Δείτε επίσης!

Σητεία – Βίντεο για την ανακύκλωση

Ευχαριστούμε θερμότατα τον κ. Δημήτρη Παθιάκη που εργάστηκε αφιλοκερδώς προκειμένου να γίνει το συγκεκριμένο βίντεο!

Ρέθυμνο – Με βίντεο ευαισθητοποίησης και εθελοντική αιμοδοσία στην Αγία Γαλήνη τιμούν την ημέρα οι Δότες Ζωής

Ρέθυμνο – ο τόπος της καρδιάς μας! Το Ρέθυμνο γιορτάζει την Παγκόσμια Μέρα Εθελοντή Αιμοδότη …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize