Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Τα Ελληνικά πετρέλαια (ΕΛΠΕ) στηρίζουν οικονομικά τα σχολεία του Δήμου Ανωγείων

Έξι χιλιάδες ευρώ προσέφερε η εταιρεία Ελληνικά Πετρέλαια (ΕΛΠΕ) μετά από αίτημα του Δήμου Ανωγείων ώστε να χρησιμοποιηθούν τα χρήματα για την αγορά πετρελαίου θέρμανσης για τα σχολεία της περιοχής.

Τα ΕΛΠΕ ένας από τους κορυφαίους Ομίλους στο χώρο της ενέργειας, είχε προσφέρει και πριν τρία χρόνια πετρέλαιο θέρμανσης στο Δήμο Ανωγείων και συνεχίζει την προσφορά της  ιδιαίτερα τώρα που οι ιδιαίτερα δυσμενείς καιρικές συνθήκες έχουν αυξήσεις τις ανάγκες των σχολείων μας για θέρμανση. Ο Δήμος Ανωγείων μέσω του Σωκράτη Κεφαλογιάννη ευχαρίστησε θερμά την εταιρεία για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα που υπέβαλε.

Αναλυτικά η απάντηση της ΕΛΠΕ στο αίτημα του Δήμου Ανωγείων:

Καλημέρα σας κ. Κεφαλογιάννη,

 Σε συνέχεια του αιτήματός σας και της τηλεφωνικής μας επικοινωνίας, για χορηγία πετρελαίου θέρμανσης στον Δήμο σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρεία μας αποφάσισε να σας χορηγήσει το ποσό των 6.000 ευρώ σε ΕΚΟ ΚΑΡΤΑ για πετρέλαιο θέρμανσης για τα σχολεία του Δήμου σας.

 Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο σας.

 Με εκτίμηση,

Εύη Ανδρομανέτσικου

 

Φωτό αρχείου

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Μπάνερ στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία υπέρ καταδικαστικής απόφασης στην δίκη των ναζί της Χρυσής Αυγής

Μπάνερ τοποθετήθηκε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Ρεθύμνου υπέρ καταδικαστικής απόφασης στην δίκη των ναζί …

Ρέθυμνο – Το Κέντρο Κρητικής Γαστρονομίας αξιοποίησε τους μήνες αδράνειας

Το Κέντρο Κρητικής Γαστρονομίας, τους τελευταίους μήνες είχε αναστείλει την λειτουργία του λόγω των έκτακτων …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize