Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο: Τα 3+1 καταστήματα μέσα στην πρωτοτυπία!

Ολοένα και περισσότερες ιδέες προκύπτουν από ιδιοκτήτες επιχειρήσεων για να κάνουν πιο όμορφη τη γειτονιά, το δρόμο ή το στενό που στεγάζουν το κατάστημά τους. Καθημερινά βλέπουμε διάφορες ευφάνταστες διακοσμήσεις που συναντάει κάποιος σε δημόσιους χώρους και αυτό είναι αρκετά ευχάριστο.

Στην οδό Γερακάρη, παραδειγματιζόμαστε από κατάστημα με διάφορα ηλεκτρονικά παιχνίδια και μπιλιάρδα, το οποίο έχει κρεμάσει μπάλες, υπονοώντας ότι είναι του… μπιλιάρδου.

Ένα άλλο κατάστημα στην ίδια οδό, φιλοξενεί στην είσοδό του μια δημιουργία από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, η οποία είναι ένας άνθρωπος που στέκεται πάνω στον τοίχο, όπως και ένα ιδιαίτερο ποδήλατο.

Μέσα σε ένα στενό της παλιάς πόλης, στην οδό Γοβατζιδάκη, ιδιοκτήτρια καταστήματος κρέμασε παιδικές ζωγραφιές που τραβούν την προσοχή σε κάθε περαστικό που διέρχεται στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως.

Στην γωνία των οδών Μοάτσου και Δημητρακάκη, συναντάμε τις κατασκευές ενός καλλιτέχνη που πραγματικά δεν αφήνουν κανένα αδιάφορο, ούτε τα κόκκινα μανιτάρια που ξεφυτρώνουν στα λουλούδια, αλλά ούτε ο κούνελος που κάθεται στο παγκάκι.

Αυτές οι εικόνες, είναι ένα δείγμα από ομορφιές που συναντάει κάθε ντόπιος κι επισκέπτης σε διάφορα σημεία του Ρεθύμνου και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση. Η πόλη γίνεται ολοένα και ομορφότερη και αυτό οφείλεται σε αυτούς που την φροντίζουν λίγο παραπάνω.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλοι βγαίνουν κερδισμένοι από αυτές τις ευφάνταστες πινελιές!

Θαυμάστε τις γεμάτες τέχνη, εικαστικές παρεμβάσεις!

Δείτε επίσης!

Βαγγέλης Γιακουμάκης – Ολοκληρώνεται το δικαστήριο χωρίς να παραστεί και να απολογηθεί κανένας από τους κατηγορούμενους

Προς το τέλος της οδεύει η πολύκροτη δίκη Γιακουμάκη. Υπενθυμίζεται ότι κατηγορούμενοι είναι εννέα Kρητικοί …

Ρέθυμνο – Στο εδώλιο ο ιερέας – Γιώργος Μαρινάκης – “Κανείς δεν έχει δικαίωμα να στέλνει άλλους ανθρώπους στο θάνατο”

Γνωρίζουν τα εκκλησιαστικά όργανα πως πρέπει να συμπεριφερθούν – Κανείς δεν έχει δικαίωμα να στέλνει …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize