Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – ΣΥΡΙΖΑ – Στο πλευρό των αγροκτηνοτρόφων

ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Ρεθύμνου

ΣΥΡΙΖΑ Ρεθύμνου: Στηρίζουμε τους αγροτοκτηνοτρόφους μας!

Οι διαβεβαιώσεις και υποσχέσεις του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Λιβάνου πώς θα υπάρξει σοβαρός και ουσιώδης διάλογος με τους αγροτοκτηνοτρόφους του νησιού μας για να λυθούν οι στρεβλώσεις των επιδοτήσεων που ο ίδιος δημιούργησε, έπεσαν στο κενό καθώς ουσιαστικά ο υπουργός επέμεινε στις αποφάσεις του.

Δυστυχώς για τη χώρα και τους παραγωγούς μας, η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν βλέπει τα καθημερινά προβλήματα που βιώνουν οι αγροτοκτηνοτρόφοι μας, που εκτός των άλλων έχουν να αντιμετωπίσουν και τη συνεχή αύξηση των πρώτων υλών για την παραγωγή τους.

Έρχεται προκλητικά και καρφώνει πιο βαθιά το μαχαίρι κόβοντας οριζόντια τις επιδοτήσεις με μία ΚΥΑ που έβγαλαν άδικα, εκ των υστέρων, χωρίς καμία προειδοποίηση, με αποτέλεσμα να βγάζει ξανά τους αγροτοκτηνοτρόφους του νησιού μας στους δρόμους.

Εμείς ως Ν.Ε. Ρεθύμνου  ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική συμμαχία στηρίζουμε τον αγώνα των παραγωγών μας μέχρι να βρεθεί συνολική και δίκαιη λύση για όλα τα προβλήματα που βάζουν στο τραπέζι οι αγροτοκτηνοτρόφοι μας. Θα είμαστε δίπλα τους!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.