Ρέθυμνο ΣΥΡΙΖΑ – Ευρεία συναίνεση και εκπροσώπηση στην κοινωνία με όρους ηθικής – Μάχη κατά της ακροδεξιάς στην ΕΕ

Σε πλήρη εκλογική ετοιμότητα βρίσκονται τα τοπικά και εθνικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

Σε συνεστίαση στο Ρέθυμνο έδωσαν το παρών ο υπουργός υγείας και βουλευτής Ρεθύμνου ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέας Ξανθός και ο ανεξάρτητος βουλευτής Ηρακλείου, Σπύρος Δανέλλης.

Στις ομιλίες δόθηκε έμφαση στις δημοκρατικές συνεργασίες και την ευρεία συναίνεση και εκπροσώπηση στην κοινωνία με όρους ηθικής, όπως υπογράμμισε ο Ανδρέας Ξανθός, μακριά και τηρώντας αποστάσεις από τις παλαιοκομματικές πολιτικές στην Ελλάδα, με τον Σπύρο Δανέλλη, να τονίζει και την μάχη που πρέπει να δοθεί σε πανευρωπαϊκό επίπεδο κατά της ακροδεξιάς.

Συντονιστής της εκδήλωσης ο επικεφαλής της ΝΕ Ρεθύμνου ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βλαστός, που υπογράμμισε την κρισιμότητα, της διπλής, επικείμενης εκλογικής μάχης, μετά και την ανακοίνωση των πρώτων υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές και την ανάγκη για συνεργασίες και συναίνεση ανάμεσα στις προοδευτικές δυνάμεις του τόπου.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της περιφερειακής ενότητας Ρεθύμνου, που θα συμμετάσχουν στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, στο ψηφοδέλτιο με επικεφαλής τον Σταύρο Αρναουτάκη και με το χρίσμα του ΣΥΡΙΖΑ, ο Μανώλης Αυγενάκης και η Εμμανουέλα Μαθιουδάκη.

Οι υποψήφιοι δήμαρχοι της περιφερειακής ενότητας Ρεθύμνου, οι οποίοι στηρίζονται από τον ΣΥΡΙΖΑ, παραβρέθηκαν στην εκδήλωση. Ο νυν και υποψήφιος δήμαρχος Ανωγείων, Μανώλης Καλλέργης, ο υποψήφιος δήμαρχος Ρεθύμνου, Θωμάς Κρεβετζάκης, ο υποψήφιος δήμαρχος Μυλοποτάμου, Γιώργος Παπακωνσταντής και ο υποψήφιος δήμαρχος Αμαρίου, Κωστής Κουτελιδάκης.

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Η κρυφή παραλία του νότου με την άγρια ομορφιά που κόβει την ανάσα

Στο νότιο τμήμα του Ρεθύμνου, μεταξύ της παραλίας του Πλακιά και εκείνης της Πρέβελης, συναντάται το …

Ρέθυμνο – Στην παραλία Πρέβελη το φοινικόδασος «αγκαλιάζει» το νότιο Κρητικό πέλαγος!

Η περιοχή του Πρέβελη στο νότο του Νομού Ρεθύμνου, αποτελεί  δικαιολογημένα έναν από τους πιο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize