Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Συνάντηση Παντελή Μουρτζανού με Κωνσταντίνο Σκρέκα

Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρίου κ. Παντελή Μουρτζανού με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κωνσταντίνο Σκρέκα.

Ο Δήμαρχος Αμαρίου κ. Παντελής Μουρτζανός, την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κωνσταντίνο Σκρέκα. Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον Υφυπουργό ότι έχουν εκπονηθεί από το Δήμο μελέτες για την κατασκευή 13 ομβροδεξαμενών στο Δήμο Αμαρίου προϋπολογισμού 1.125.000,00 ευρώ που θα συμβάλλουν στη διατήρηση της ενασχόλησης των κατοίκων της περιοχής με τον πρωτογενή τομέα αλλά και στη ζωτικής σημασίας διατήρησης του πληθυσμού της σπάνιας και απειλούμενης υπό εξαφάνιση άγριας πανίδας της περιοχής και ζήτησε την χρηματοδότηση τους από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων. Ο Υφυπουργός ήταν θετικός στο αίτημα του Δήμου και υποσχέθηκε ότι το επόμενο διάστημα η κατασκευή των ομβροδεξαμενών θα ενταχθεί στο γενικότερο προγραμματισμό έργων του Υπουργείου.

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Έκτακτη σύσκεψη αντιδημάρχων για την αντιμετώπιση της πανδημίας

Η σύσκεψη, προκλήθηκε κατόπιν πρότασης του Δημάρχου Ρεθύμνης κ. Γιώργη Χ. Μαρινάκη Ο επανασχεδιασμός, η …

Ρέθυμνο – “Κοροϊδία και εξαπάτηση των συνταξιούχων της χώρας αφού 1,5 εκατομμύριο συνταξιούχοι δεν θα πάρουν ούτε ένα (1) ευρώ!”

Η Διοίκηση της Ένωσης Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Ρεθύμνου, ύστερα από τις τελευταίες εξελίξεις, τις πρόσφατες …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize