Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Συνάντηση ΝΕ ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής με τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ρεθύμνου κ. Λάμπρο Καρβούνη

Αντιπροσωπεία της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Ρεθύμνου αποτελούμενη από τον Γραμματέα της Ν.Ε. Μιχάλη Σαρρή τον Αναπληρωτή Γραμματέα Ανδρέα Αντωνίου και τα μέλη Βασιλική Χαροκόπου, Νίκο Μανωλεσάκη, Κασσάνδρα Κοτζανάκη συναντήθηκε την Τρίτη 28-6-2022 με τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ρεθύμνου κ. Λάμπρο Καρβούνη.

Αντικείμενο της συνάντησης αποτέλεσε το θέμα που έχει προκύψει με την αλλαγή τμημάτων σχολικών μονάδων βάσει των κατευθύνσεων του Υπουργείου Παιδείας. Κατά την διάρκεια της συζήτησης ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ενημέρωσε διεξοδικά για την υφιστάμενη κατάσταση των σχολείων στην Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου καθώς και το πως προβλέπεται να είναι η κατάσταση κατά το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς.

Ο Γραμματέας και τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής επεσήμαναν ότι είναι απαραίτητο να εξεταστούν κατά περίπτωση οι ιδιαιτερότητες των σχολικών μονάδων και των τμημάτων τους. Να εξεταστεί εάν πραγματικά υπάρχουν οφέλη από τις αλλαγές για τους μικρούς μαθητές, τις οικογένειες τους και τους εκπαιδευτικούς ή απλά προστίθενται στην ήδη επιβαρυμένη ελληνική οικογένεια επιπλέον προβλήματα με περαιτέρω υποβάθμιση των παροχών της δημόσιας παιδείας.

Επίσης δεν πρέπει να αγνοηθεί ότι η πανδημία δεν αποτελεί παρελθόν και η προστασία των μαθητών, των εκπαιδευτικών καθώς και των οικογενειών τους επιβάλει μείωση του αριθμούτων μαθητών ανά τάξη.

Όλες οι Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο cretedoc.org

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησέ μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.