Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Συνάντηση με την Μαρία Λιονή για τη λειτουργία γραφείου του συλλόγου “Ηλιαχτίδα”

Συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή είχαν σήμερα τα μέλη του ΔΣ του Παγκρήτιου Συλλόγου Γονέων & Φίλων Παιδιών με Nεοπλασία « Η Ηλιαχτίδα» με σκοπό την ενημέρωση για την έναρξη του γραφείου του Συλλόγου στο Ρέθυμνο.

Συγκεκριμένα η Πρόεδρος του ΔΣ κα Μαρία Ευστρατίου, το μέλος κα Γωγώ Φραγκιαδάκη – Λουκά και ορισμένα εκ των μελών της εθελοντικής ομάδας του Συλλόγου, που θα αναλάβουν την οργάνωση και λειτουργία του Γραφείου της «Ηλιαχτίδας» στο Ρέθυμνο, κ.κ. Μαρίτα Βασιλάκη, Γεωργία Χαρκιανάκη και Δέσποινα Μαυράκη είχαν την ευκαιρία να ενημερώσουν την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, για το έργο και την ταυτότητα του Συλλόγου, την προετοιμασία ενόψει της λειτουργίας του Γραφείου Ρεθύμνου, σε χώρο που παραχωρήθηκε από το Δήμο Ρεθύμνης και εν γένει το πλάνο ανάπτυξης των δράσεων της «Ηλιαχτίδας» στο Νομό Ρεθύμνου.

Η κα Λιονή εξέφρασε την ικανοποίηση της για τη δραστηριοποίηση του Παγκρήτιου Συλλόγου Γονέων & Φίλων Παιδιών με Nεοπλασία « Η Ηλιαχτίδα» και στο Ρέθυμνο κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στο σπουδαίο έργο του με σημαντική προσφορά σε οικογένειες του τόπου μας, που προάγει μάλιστα τον εθελοντισμό και την κοινωνική αλληλεγγύη. Η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης δήλωσε ότι η Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης θα αγκαλιάσει το έργο του Συλλόγου, το οποίο αναμένεται να παρέχει ουσιαστική και πολύτιμη βοήθεια στην κοινωνία του Ρεθύμνου και θα στηρίξει τη λειτουργία του νεοσύστατου Γραφείου Ρεθύμνου με την παροχή υλικοτεχνικής υποδομής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize