Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Συνάντηση Κώστα Δανδουλάκη με Μαρία Λιονή

Συνάντηση ενημέρωσης – συνεργασίας είχε σήμερα ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κώστας Δανδουλάκης με την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνου κα Μαίρη Λιονή σχετικά με την πρόσφατη θεομηνία , αναφορικά με τις πληγείσες περιοχές και τις ζημιές που υπέστησαν οι υποδομές του Δημοσίου, οι επιχειρήσεις , οι ιδιώτες και ο τρόπος αντιμετώπισής τους.

Διαπιστώθηκε η ετοιμότητα κινητοποίησης των αρμόδιων Φορέων και Υπηρεσιών και η αποτελεσματική αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων με επιτυχία , χωρίς ευτυχώς ανθρώπινες απώλειες ,χάρις στον επαγγελματισμό και την αυτοθυσία των εμπλεκομένων τους οποίους οφείλουμε να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε.

Επίσης πρέπει να σημειωθεί ότι ο έγκαιρος καθαρισμός των ρεμάτων από την Περιφέρεια απέτρεψε τα χειρότερα.

Η παράταξη μας ΄΄ Η ΚΡΗΤΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΄΄ σε αυτές τις δύσκολες ώρες προτάσσει την σύμπνοια , την συνεννόηση και κυρίως στη συμβολή όλων μας στην άμεση και ουσιαστική στήριξη στους πληγέντες , ιδιαίτερα σήμερα που η Ελληνική κοινωνία δοκιμάζεται δυστυχώς σε πολλούς βασικούς τομείς όπως: η υγεία , η οικονομία και τα Εθνικά θέματα.

Προγραμματίζεται άμεσα επίσκεψή στους πληγέντες Δήμους , Ρεθύμνου , Μυλοποτάμου και Αμαρίου για σχετική ενημέρωση και συνεργασία για τα προβλήματα που προέκυψαν από την πρόσφατη θεομηνία και την αντιμετώπισή τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize