Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Συνάντηση αντιπροσωπείας ΚΙΝΑΛ με τον διευθυντή της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

Την Πέμπτη 16-9-2021 αντιπροσωπεία της Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής Ρεθύμνου αποτελούμενη από τον Γραμματέα της Ν.Ε. Μιχάλη Σαρρή τον Αναπληρωτή Γραμματέα Γιάννη Μαρινάτο και την υπεύθυνη οργανωτικούΣτέλλα Πατρίκη συναντήθηκε με τον Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ρεθύμνου κ. Γαζανό Ιωάννη.

Ο κύριος Διευθυντής ενημέρωσε για το άνοιγμα των σχολικών μονάδων, λέγοντας ότι φέτος παρά την πανδημία, τα σχολεία είναι κατάλληλα προετοιμασμένα. Μάλιστα όσον αφορά τη στελέχωση σε προσωπικό των σχολικών μονάδων η νέα χρόνια ξεκίνησε με καλύτερες προϋποθέσεις από ότι τα προηγούμενα χρόνια τονίζοντας ότι οι κενές θέσεις σε επίπεδο Περιφερειακής ΕνότηταςΡεθύμνου είναι μόνο 80 και θα καλυφτούν άμεσα.Σχολιάζοντας στη συνέχεια το θέμα με τις σχολικές καθαρίστριες ανάφερε ότι για τη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση της Περιφερειακής Ενότητας αυτόείναι διαχειρίσιμο.

 

Στην ουσιαστική συζήτηση που ακολούθησε τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής επεσήμαναν τη σημασία της ασφάλειας και της ομαλής λειτουργίας των σχολικών μονάδων, τονίζοντας την αναγκαιότητα και τη σπουδαιότητα της διάζώσης εκπαίδευσης τόσο για τους μαθητές, τους καθηγητές, αλλά και την κοινωνία στο σύνολο της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς