Ρέθυμνο – Συναισθηματικά φορτισμένοι και αγαπημένοι Κώστας Σπυρόπουλος και Χριστίνα Πολίτη στα Ακτούντα με τον γιο της

Στην Κρήτη περνά τις διακοπές του ο καταξιωμένος ηθοποιός Κώστας Σπυρόπουλος με τη σύζυγό του και αγαπητή δημοσιογράφο, Χριστίνα Πολίτη.

Το αγαπημένο ζευγάρι “συνέλαβε” ο φακός της CreteDoc σε εκδήλωση στα Ακτούντα Αγίου Βασιλείου Ρεθύμνου, ιδιαίτερο τόπο καταγωγής του αείμνηστου παππού της Χριστίνας, Αλέκου Καραβίτη, που τιμήθηκε με μια εκδήλωση αφιερωμένη στο έργο του ως πρωτομάστορα της Κρητικής μουσικής.

Με τη μητέρα του και το σύντροφό της και ο μικρός Αλέξανδρος που έλαβε το όνομά του από τον αλησμόνητο παππού του και που συχνά πυκνά αγκάλιαζε τη μητέρα του που συγκινημένη παρακολουθούσε τα τεκταινόμενα, ενθυμούμενη, ότι και η ίδια με αυτές τις μελωδίες μεγάλωσε στα γόνατα του αθάνατου παππού της.

Ο Κώστας Σπυρόπουλος είχε απορροφηθεί από τα παραδοσιακά δρώμενα που εκτυλίσσονταν μπροστά του και κατέγραφε αρκετές σκηνές με το κινητό του τηλέφωνο.

Μια οικογένεια που αγαπά και τιμά την τέχνη σε πολλές από τις εκφάνσεις της και που με τιμή θυμάται την παράδοση που παραμένει ζώσα μέσα από την αγάπη τους και αφοσίωση για αυτή.

cretedoc.gr

 

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Ορκίστηκε ο Κωστής Ρεϊζάκης μετά τον αδόκητο χαμό του αείμνηστου Βασίλη Πατεράκη

Την αρμοδιότητα του Τακτικού Μέλους της Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Ρεθύμνης, ως εκπρόσωπος τους συνδυασμού …

Ρέθυμνο – Επίσκεψη εκπροσώπου του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος στα Ανώγεια

Το μεσημέρι της Πέμπτης 6 Αυγούστου 2020 επισκέφθηκε το Δήμαρχο Ανωγείων Σωκράτη Κεφαλογιάννη η Δρ. …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize