Ρέθυμνο – Σύμβαση για την ανάδειξη των ναών Παναγίας και Αγίου Παντελεήμονα στον Μέρωνα Αμαρίου

Την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020 ο Δήμαρχος Αμαρίου κ. Παντελής Μουρτζανός υπέγραψε τη σύμβαση του έργου με τίτλο «Εργασίες στους Ι.Ν. Παναγίας και Αγ. Παντελεήμονα στην Κοινότητα Μέρωνα Δήμου Αμαρίου», προϋπολογισμού 78.700,00 € με ΦΠΑ.

Το έργο αφορά την συντήρηση – προστασία και ανάδειξη των δύο ναών και χρηματοδοτείται από τη ΣΑΕΠ502 με Κ.Α. 2017ΕΠ50200004 της Περιφέρειας Κρήτης.

Συγκεκριμένα, στον Ι.Ν. Παναγίας θα διαμορφωθεί ο περιβάλλων χώρος με κύριες εργασίες, τη διαμόρφωση της περίφραξης για την προστασία του Ναού από τα κινούμενα επί της επαρχιακής οδού οχήματα, την τοποθέτηση νέων κιγκλιδωμάτων ασφαλείας, καθώς και παρεμβάσεις ανάπλασης – αξιοποίησης του αύλειου χώρου του Ναού. Επίσης, στον Ι.Ν. Αγίου Παντελεήμονα θα πραγματοποιηθούν εργασίες  αντικατάστασης της κεραμοσκεπής για την αντιμετώπιση των προβλημάτων στεγάνωσης αλλά και τη διευθέτηση της απορροής των υδάτων.

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – 11 πρόστιμα για έλλειψη μάσκας – 13 στο Ηράκλειο – 4 στο Λασίθι και 1 στα Χανιά

29 πρόστιμα στην Κρήτη – Χωρίς μάσκα οδηγοί ταξί Νέα”τσουχτερά” πρόστιμα στο νησί 29 πρόστιμα …

Ρέθυμνο – Μόλις 1 μαθητής δεν πάει σχολείο λόγω γονιών αρνητών της μάσκας – 43 στο Ηράκλειο – 15 στα Χανιά και 10 στο Λασίθι

Σημειώνεται, πως 43 παιδιά στο νομό Ηρακλείου, 15 στο νομό Χανίων, 10 στο νομό Λασιθίου …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize