Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Συμπλήρωσε κι εσύ το ερωτηματολόγιο! – Δημιουργούνται βάσεις δεδομένων χρήσιμες για το μέλλον της πολης

Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΕΤΡΑΕΙ...

Η πόλη αλλάΖει! Εσύ;
Ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας στο διαδικτυακό εργαστήρι για καθαρές και ασφαλείς μετακινήσεις που διενεργείται από το Εργαστήριο Ανανεώσιμων και Βιώσιμων Ενεργειακών Συστημάτων του Πολυτεχνείου Κρήτης, στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Horizon 2020 CIVITAS DESTINATIONS.

Στόχος της έρευνας είναι να καταγράψει τις επιλογές μετακίνησης των κατοίκων του Δήμου Ρεθύμνης και τις απόψεις σχετικά με εναλλακτικούς τρόπους και υπηρεσίες μεταφορών, ώστε να προταθούν ρεαλιστικές λύσεις για περισσότερο καθαρές, ασφαλείς και προσβάσιμες μεταφορές για χαμηλότερες αέριες εκπομπές και αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στην πόλη.

Η συμμετοχή στην έρευνα είναι εθελοντική και ανώνυμη. Δεν καταγράφεται κανένα προσωπικό σας στοιχείο, εκτός από εκείνα που πιθανά θα θέσετε εσείς στη διάθεσή μας. Σε κάθε περίπτωση, οι απαντήσεις σας θα παραμείνουν εμπιστευτικές και θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για την επεξεργασία και την εξαγωγή συγκεντρωτικών συμπερασμάτων για καθαρά ερευνητικούς στόχους, χωρίς να κοινοποιηθούν σε τρίτους, σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR).
Ο εκτιμώμενος χρόνος συμπλήρωσης είναι 7 λεπτά.

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – 6 κιλά χασίς στα ορεινά των Ανωγείων – Στην αιώρα για.. ξήρανση

Ο δράστης είχε «επιστρατεύσει» μια αιώρα για την αποξήρανση των ναρκωτικών Έξι κιλά χασίς και …

Ρέθυμνο – Δεν ενισχύεται αλλά αποδυναμώνεται η ΜΕΘ του νοσοκομείου

Ο Βουλευτής Ρεθύμνου και Τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία κ. Ανδρέας Ξανθός κατέθεσε ερώτηση προς τον …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize