Ρέθυμνο – Συλλογικοί φορείς, μαθητικές κοινότητες και μια πλειάδα καλλιτεχνών κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα μοναδικό κλίμα με το πρόγραμμα «Χριστούγεννα στον Μυλοπόταμο»

Ιδιαίτερη επιτυχία σημειώνουν οι εορταστικές εκδηλώσεις «Χριστούγεννα στον Μυλοπόταμο» που βρίσκονται σε εξέλιξη από τις 9 Δεκεμβρίου.

Συλλογικοί φορείς, μαθητικές κοινότητες και μια πλειάδα καλλιτεχνών, με επικεφαλής τον Οργανισμό Πολιτισμού «Αυλοπόταμος» του Δήμου Μυλοποτάμου, έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν ένα μοναδικό κλίμα για τους κατοίκους της περιοχής, που έχουν την ευκαιρία να σμίξουν και να ανταλλάξουν ευχές στο πνεύμα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Χαρακτηριστικό της διοργάνωσης είναι η ενεργοποίησης πλειάδας σχολικών κοινοτήτων που δίδουν το παρόν με πληθώρα δράσεων ενώ η επίσημη πρώτη εμφάνιση της Δημοτικής Παιδικής Χορωδίας Μυλοποτάμου με μαέστρο τον Βαγγέλη Λινοξυλάκη, αποτέλεσε μια σημαντική νέα πολιτιστική παρέμβαση στην περιοχή, η οποία όπως ανακοινώθηκε θα έχει συνέχεια με την δημιουργία μουσικών συνόλων ενηλίκων και παιδιών όπως έχει συμβεί και με το Δημοτικό Θέατρο Μυλοποτάμου, το οποίο σε αυτές τις εκδηλώσεις συμμετέχει με δύο παραγωγές.

Το εορταστικό κλίμα έχει προσεγγίσει πλήθος κόσμου και η αγορά του Περάματος ζει μεγάλες στιγμές. Αποτελεί κοινός τόπος για τους διοργανωτές πως έγινε φέτος μια καλή αρχή και το πρόγραμμα «Χριστούγεννα στον Μυλοπόταμο» θα καθιερωθεί ως το χειμωνιάτικο πολιτιστικό φεστιβάλ του δήμου σε αντιστοιχία με το καλοκαιρινό «Ταλλαία», που πλέον αποτελεί το μεγαλύτερο πολιτιστικό φεστιβάλ της Κρήτης, το μόνο με δικές του αποκλειστικές παραγωγές και πρωτότυπο πρόγραμμα εκδηλώσεων.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ:

Οργανισμός Πολιτισμού – Τουρισμού & Νέας Γενιάς Δήμου Μυλοποτάμου «Ο Αυλοπόταμος»

Εμπορικός Σύλλογος Περάματος

Πολιτιστικός Σύλλογος Περάματος

Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων 1ου & 2ου Δημοτικού Σχολείου, 1ου και 2ου Νηπιαγωγείου, Γυμνασίου και Γενικού Λυκείου, Βρεφονηπιακού Σταθμού και Τριτέκνων Περάματος.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΦΟΡΕΙΣ :

Πολιτιστικοί Σύλλογοι Αγ. ΜάμαΑπλαδιανών, Αγριδίων, Γαράζου, , Δοξαρού, Κρυονερίου, Λιβαδίων, Θεοδώρας, Χελιανών και Χώνους.

Δημοτικά Σχολεία & Νηπιαγωγεία Αξού, Απλαδιανών, Αλφάς, Γαράζου, Ζωνιανών, Καλύβου, Λιβαδίων, 2ο Περάματος & Σισών.

Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων Λιβαδίων και Ζωνιανών.

Γυμνάσιο και ΕΠΑΛ Γαράζου

Βρεφονηπιακός Σταθμός Αλφάς

ΚΗΦΗ Περάματος

 

Δείτε επίσης!

Επιστροφή στα θρανία, δύο μήνες μετά – Οδηγίες προς μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς

«Ποδαρικό» στα σχολεία κάνουν αύριο, Δευτέρα, οι μαθητές της Γ’ λυκείου, που επιστρέφουν στα θρανία …

Ρέθυμνο – “Η ανησυχία είναι μεγάλη και το βασικό ερώτημα που θέτει όλη η κοινωνία είναι αν οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί είναι ασφαλείς”

Εν μέσω πανδημίας το ΥΠΑΙΘ έβγαλε προς διαβούλευση ένα επιεικώς απαράδεκτο νομοσχέδιο. Ερήμην της εκπαιδευτικής …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize